R@V Opublikowano 8 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2003 Wlasnie szukam juz od jakiegos czasu jednej piosenki nie znam co prawda tytulu ani wykonawcy :D ale leci jakos tak :D "Love lifts us up we belong Where eagles fly on a mountain high..." i sie mecze i nie moge dojsc do tego kto to spiewa :D no juz nie mowiac o tytule piosenki :D uslyszalem ja w filmie MOULIN ROUGE :D ale tam w jednej z piosenek wlasnie sa zawarte z 4 :D i jedna z nich jest wlasnie ta ktora szukam :D ale zamieszalem mam nadzieje ze ktos mnie zrozumie :D i pozmoze :D z gory wielkie dzieki :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 8 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2003 Coś mi chodzi po głowie... :roll: Może jakbyś zanucił :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArthJ Opublikowano 8 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2003 jak mozesz to powiedz w ktorej minucie filmu to leci. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SeciK Opublikowano 8 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2003 Piosenka sie zwie "Elephant love medley" a wykonuje ja Nicole Kidman & Ewan McGregor :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymoon Opublikowano 8 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2003 Nie wiem czy to to, bo nie wiem czy tekst napisales dokladnie. Jesli nie napisales dokladnie, to to moze byc "Stay away" Elvisa Ten thousand miles even though I roam I can hear the call of the hills of home The canyons high and the valleys low Echo ";How can you stay away"; My dreams are there where the eagle flies Where the mountain tops seem to touch the sky The winding streams and the winds that blow Ask me ";How can you stay away"; Far too long have I stayed apart From this land that I love and divide my heart Now, now I know I must go Where the hills say ";Don't stay away"; Where the hills say ";Don't stay away"; mam mp3... Ale to pewnie nie o to chodzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 8 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2003 ja szukam piosenki ale pamietam tylko lyricsy : it`s a question of honour .. a slyszalem ja ostatni raz z 4 - 5lat te,u Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 8 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2003 Jak dla mnie to to jest chyba Lighthouse Family. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R@V Opublikowano 8 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2003 ZNALAZLEM!!!!!!!! spedzilem ok 4 godzin na poszukiwaniach :D Chodzilo mi o piosenke JOE COCKER'a & JENNIFER WARNES - Up Where We Belong :D znalazlem :D dziekuje za podpowiedzi :D jak malo potrzeba czlowiekowi do szczescia :D :D :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R@V Opublikowano 8 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2003 Piosenka sie zwie "Elephant love medley" a wykonuje ja Nicole Kidman & Ewan McGregor :) Co do tego wykonania to masz racje to jest wlasnie w tej piosence ale ona jest zlozona z paru utworow :D miedzy innymi z wlasnie tej piosenki ktora znalazlem ,szukalem :D ale dzieki wielkie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...