Skocz do zawartości
R@V

SZUKAM JEDNEJ PIOSENKI PROSZE O POMOC :D

Rekomendowane odpowiedzi

Wlasnie szukam juz od jakiegos czasu jednej piosenki nie znam co prawda tytulu ani wykonawcy :D ale leci jakos tak :D "Love lifts us up we belong Where eagles fly on a mountain high..." i sie mecze i nie moge dojsc do tego kto to spiewa :D no juz nie mowiac o tytule piosenki :D uslyszalem ja w filmie MOULIN ROUGE :D ale tam w jednej z piosenek wlasnie sa zawarte z 4 :D i jedna z nich jest wlasnie ta ktora szukam :D ale zamieszalem mam nadzieje ze ktos mnie zrozumie :D i pozmoze :D z gory wielkie dzieki :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wiem czy to to, bo nie wiem czy tekst napisales dokladnie. Jesli nie napisales dokladnie, to to moze byc

"Stay away" Elvisa

Ten thousand miles even though I roam

I can hear the call of the hills of home

The canyons high and the valleys low

Echo ";How can you stay away";

My dreams are there where the eagle flies

Where the mountain tops seem to touch the sky

The winding streams and the winds that blow

Ask me ";How can you stay away";

Far too long have I stayed apart

From this land that I love and divide my heart

Now, now I know I must go

Where the hills say ";Don't stay away";

Where the hills say ";Don't stay away";

mam mp3... Ale to pewnie nie o to chodzi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ZNALAZLEM!!!!!!!! spedzilem ok 4 godzin na poszukiwaniach :D

Chodzilo mi o piosenke JOE COCKER'a & JENNIFER WARNES - Up Where We Belong :D znalazlem :D dziekuje za podpowiedzi :D jak malo potrzeba czlowiekowi do szczescia :D :D :D :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Piosenka sie zwie "Elephant love medley" a wykonuje ja Nicole Kidman & Ewan McGregor :)

Co do tego wykonania to masz racje to jest wlasnie w tej piosence ale ona jest zlozona z paru utworow :D miedzy innymi z wlasnie tej piosenki ktora znalazlem ,szukalem :D ale dzieki wielkie :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi