neoHannibal Opublikowano 17 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2007 Probowalem programem GParted z bootowalnej CD, ale cos jest nie tak - nie chce sie uruchomic. Choc na poprzednim kompie (teraz komp dziewczyny) dzialal... nie wiem czego to wina DVD na SATA, HDD czy Visty? Jaki inny program polecacie? Vista zainstalowala mi sie na 300GB jednej partycji a nie chce mi sie jej na nowo instalowac. Poza tym jakos w instalatorze nie widzialem mozliwosci dzielenia dysku na partycje tak jak to bylo w XP.... Programy pod DOSa 16 bitowe raczej odpadaja, bo zle dzialaja na Viscie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kvazi555 Opublikowano 17 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2007 panel sterowania>>>narzędzia administracyjne>>zarządzanie komputerem>>zarzadzanie dyskami... i tam mozesz sobie ustalisc rozmiar partycji dowolnie :) albo Patrtition Magic cos tam cos tam :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kfgz Opublikowano 17 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2007 Poza tym jakos w instalatorze nie widzialem mozliwosci dzielenia dysku na partycje tak jak to bylo w XPJest. Poszukaj. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...