expi Opublikowano 17 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2007 Witam, witam, Nowy lapek, który kupiłem parę dni temu będzie przechowywał bardzo ważne informacje. Kupiłem pakiet Kaspersky Internet Security najnowszy. Ale czy to wystarczy? Moglibyście podać jakieś nazwy programów, które by mogły jeszcze ulepszyć bezpieczeństwo mojego systemu? Może Ad-Aware? Chodzi w każdym razie o to, żeby wszelkie ustrojstwa miały jak najmniejsze prawdopodobieństwo sukcesu. :razz: Aaa... i, żeby te programy nie gryzły się z Kasperskym. Dzięki, pozdro :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 17 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2007 Ad-Aware + SpyBot S&D , u mnie jak działa KIS ( wersja 6 ) , Ad-Aware mało co znajdował przy większości skanów , 1-2 szkodników , podobnie było z SpyBotem . Nie wiem jak wygląda system przy aktywnym KIS 7 , bo AA i SpyBot nie mam zainstalowanego w tej chwili . Do tego używać Firefoxa lub Opery zamiast IE , to samo jeżeli chodzi o OE . Od czasu do czasu skan programami typu Hijackthis . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 19 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2007 wazne dane? zainstaluj linuxa albo nie podlaczaj laptopa do internetu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...