unit1.cpp Opublikowano 16 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2009 Co będzie lepsze według was: HP 2228H czy LG z tego tematu?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stolara Opublikowano 16 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2009 Na chwilę obecna wybrałbym 2228H. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akodo Opublikowano 16 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2009 Jest nowsza wersja L227WTP, oczywiście polecam, na wszystkie TN jakie widziałem żaden nie miał ładniejszych kolorów (szybkę w LCD skreślam od razu) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheGent Opublikowano 17 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2009 (edytowane) Jest nowsza wersja L227WTP, oczywiście polecam, na wszystkie TN jakie widziałem żaden nie miał ładniejszych kolorów (szybkę w LCD skreślam od razu) Producenci się przyłożyli do tego modelu i efekt jest naprawdę godny uwagi - Bardzo mocna pozycja w ofercie LG - oby więcej takich Edytowane 17 Lutego 2009 przez TheGent Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
unit1.cpp Opublikowano 17 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2009 (edytowane) Ano właśnie naczytałem się tutaj mało pochlebnych opinii na temat l227 i myślałem o tym HP, gdyż to jedyna konkurencja dla LG w tej kategorii cenowej. Znów ten HP mi nie odpowiada za bardzo, z oczywistego powodu - szyba. Jeśli wygląda to tak jak w laptopach HP Pavilion, to zrezygnuję od razu. Czy w tym nowym LG też występuje problem z tym nierównym podświetleniem czego wynikiem jest gradient zamiast jednolitego koloru?? Edytowane 17 Lutego 2009 przez unit1.cpp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 17 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2009 Czy w tym nowym LG też występuje problem z tym nierównym podświetleniem czego wynikiem jest gradient zamiast jednolitego koloru??Właściwie to na każdym monitorze na matrycy TN będzie taki pionowy gradient ... może po prostu nie ślepy użytkownik tego modelu LG zwrócił na to uwagę ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akodo Opublikowano 17 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2009 Właściwie to na każdym monitorze na matrycy TN będzie taki pionowy gradient ... może po prostu nie ślepy użytkownik tego modelu LG zwrócił na to uwagę ;) dokłądnie, na każdej TN o tym rozmiarze będziesz widział taki gradient - oczywiście o ile pasjonuje Cię oglądanie jednolitego tła na całym ekranie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
unit1.cpp Opublikowano 17 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2009 (edytowane) Heh, do tego raczej nie będzie dochodziło ;p W takim razie chyba sie zdecyduje na ten monitor. W niedługim czasie pojadę do jakiegoś marketu go obadać. Dzięki za pomoc. Edytowane 17 Lutego 2009 przez unit1.cpp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Killers Opublikowano 24 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2009 Najlepszym rozwiązaniem jest pojechanie i sprawdzenie na własne oczy, zapewnia to uniknięcie niespodzianki w domu po otwarciu pudełka i podłączeniu do kompa. Jednak pod względem parametrów LG jest trochę lepsze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...