Skocz do zawartości
wistler

Poznań Game Arena 2007/2008

Rekomendowane odpowiedzi

Ja może się skuszę aleeee .... (tylko nie bijcie XD) wiadomo po ile wejściówki ? i czy trzeba kupować na przód ?

Bilety przed wejściem na targi. W zeszłym roku wejście: 12zł za jeden dzień, 20 na dwa dni, ale mogę się mylić.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Generalnie to sie zastanowie, czy będzie mi sie chciało ruszyć tyłek na targi (mam tam 4 przystanki tramwajem). Jest jeszcze kupa czasu, ale moze wpadne popatrzeć jak ryba bije kolejne rekordy OC.

BTW fish - znowu będziesz sie z kaskadą tam targał jak rok temu?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dla tych co maja w planach odwiedziny PGA 2007: PPC bedzie stacjonowac na stoisku Extrememem. Podejsc i pogadac moze kazdy! Autografy niestety juz za darmo nie sa :P

No nie wiem jak kupowałem od ciebie płytę główną to miałem dostać autograf + pewną rzecz. ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja po moich wyczynach w gda nawet nie pytam rodziców o pozwolenie, ale na następnej takiej imprezie z pewnością zawitam ;] Zresztą widzę, że i tak mało kto tam będzie...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja po moich wyczynach w gda nawet nie pytam rodziców o pozwolenie, ale na następnej takiej imprezie z pewnością zawitam ;] Zresztą widzę, że i tak mało kto tam będzie...

Ludzi będzie dużo, jak zawsze zresztą.

Następna impreza w kwietniu - ESWC.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Grzechu_1990

Za rok w wakajcie znowu jedziemy :P A gdzie to sie zobaczy :lol2:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No nie wiem jak kupowałem od ciebie płytę główną to miałem dostać autograf + pewną rzecz. ;]

Buzi :D ?

Pierwsza osoba ktora poprosi mnie o autograf dostanie go zupełnie gratis :lol2: ! Kazdy kolejny platny w mlodych dziewicach :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi