wistler Opublikowano 17 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2007 (edytowane) Kto przyjeżdża do Poznania za troszkę ponad miesiąc? :E Edytowane 2 Lipca 2009 przez wistler Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 17 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2007 Ja :) przejade sie ten 1 przystanek tramwajem juz :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@TI Opublikowano 18 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2007 Ja może się skuszę aleeee .... (tylko nie bijcie XD) wiadomo po ile wejściówki ? i czy trzeba kupować na przód ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wistler Opublikowano 18 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2007 Ja może się skuszę aleeee .... (tylko nie bijcie XD) wiadomo po ile wejściówki ? i czy trzeba kupować na przód ?Bilety przed wejściem na targi. W zeszłym roku wejście: 12zł za jeden dzień, 20 na dwa dni, ale mogę się mylić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@TI Opublikowano 18 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2007 To taniutko :) Możesz liczyć na moją obecność :D:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wistler Opublikowano 18 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2007 To taniutko :) Możesz liczyć na moją obecność :D:DNo to jest już nas trzech :E ryba, ktoś jeszcze będzie z redakcji? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart132 Opublikowano 18 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2007 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wistler Opublikowano 18 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2007 +1To jest już nas 4, bo ja będę z kumplem :P Jakie plany na sobotni wieczór? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_gringo_dado Opublikowano 18 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2007 Generalnie to sie zastanowie, czy będzie mi sie chciało ruszyć tyłek na targi (mam tam 4 przystanki tramwajem). Jest jeszcze kupa czasu, ale moze wpadne popatrzeć jak ryba bije kolejne rekordy OC. BTW fish - znowu będziesz sie z kaskadą tam targał jak rok temu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bamboocha Opublikowano 7 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2007 Ja i 3-4 kumpli tez będziemy. W sumie to tylko 130km Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wistler Opublikowano 7 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2007 Nie ma nas na razie zbyt wielu :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 8 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2007 Nie ma nas na razie zbyt wielu :> Pamietaj, liczy sie tylko ryba i jego kaskada :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hawi84 Opublikowano 8 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2007 Ja będe 99,99% Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafwlkp Opublikowano 9 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2007 Mnie również możecie się spodziewać w sobotę ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 9 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2007 Może, może ;] Wszystko zależy od dostępności $$ w tym czasie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
X800 Opublikowano 9 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2007 Też będę. To będzie moje drugie PGA. Impreza rewelacyjna, więc polecam każdemu ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wistler Opublikowano 9 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2007 Może, może ;] Wszystko zależy od dostępności $$ w tym czasie ;) Zbieraj, zbieraj fundusze : > Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zakinho Opublikowano 10 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2007 ja tez pewno przyjade :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skinny500 Opublikowano 10 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2007 Ja też będę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 15 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2007 To moze ja tez sie pojawie i sprobuje zaprzyjaznic troche sprzetu z temperatura o 150'c nizsza niz otoczenie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 16 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2007 Zbieraj, zbieraj fundusze : >Możesz mnie dofinansować :blurp: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wistler Opublikowano 16 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2007 Możesz mnie dofinansować :blurp:Trzeba było brać przykład z wodnika :P Na dobrą flaszkę już byś miał :E Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 18 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2007 Dla tych co maja w planach odwiedziny PGA 2007: PPC bedzie stacjonowac na stoisku Extrememem. Podejsc i pogadac moze kazdy! Autografy niestety juz za darmo nie sa :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 18 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2007 Dla tych co maja w planach odwiedziny PGA 2007: PPC bedzie stacjonowac na stoisku Extrememem. Podejsc i pogadac moze kazdy! Autografy niestety juz za darmo nie sa :P No nie wiem jak kupowałem od ciebie płytę główną to miałem dostać autograf + pewną rzecz. ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaaban Opublikowano 18 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2007 Ja po moich wyczynach w gda nawet nie pytam rodziców o pozwolenie, ale na następnej takiej imprezie z pewnością zawitam ;] Zresztą widzę, że i tak mało kto tam będzie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wistler Opublikowano 18 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2007 Ja po moich wyczynach w gda nawet nie pytam rodziców o pozwolenie, ale na następnej takiej imprezie z pewnością zawitam ;] Zresztą widzę, że i tak mało kto tam będzie...Ludzi będzie dużo, jak zawsze zresztą. Następna impreza w kwietniu - ESWC. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 18 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2007 Ja po moich wyczynach w gda nawet nie pytam rodziców o pozwolenie, ale na następnej takiej imprezie z pewnością zawitam ;] Zresztą widzę, że i tak mało kto tam będzie...Za rok w wakajcie znowu jedziemy :P A gdzie to sie zobaczy :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 18 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2007 Ludzi będzie dużo, jak zawsze zresztą. Następna impreza w kwietniu - ESWC. Tak, ludzi jest full, ale 99% z nich widzi tylko gry i nic wiecej ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 18 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2007 No nie wiem jak kupowałem od ciebie płytę główną to miałem dostać autograf + pewną rzecz. ;] Buzi :D ? Pierwsza osoba ktora poprosi mnie o autograf dostanie go zupełnie gratis :lol2: ! Kazdy kolejny platny w mlodych dziewicach :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 18 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2007 Kazdy kolejny platny w mlodych dziewicachKasia Ci nie wystarcza? :P P.S. Pozdrów ją :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...