Twój Pan Opublikowano 18 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2007 Kasia Ci nie wystarcza? :P P.S. Pozdrów ją :P Przyjedz i sam ją pozdrów [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaaban Opublikowano 18 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2007 Tak, ludzi jest full, ale 99% z nich widzi tylko gry i nic wiecej ;]O to mi właśnie chodzi ;] Kasia Ci nie wystarcza? :P P.S. Pozdrów ją :PA skąd wiesz, że Kasia jest młodą dziewicą? :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 18 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2007 Kazdy kolejny platny w mlodych dziewicach :lol: Jak Kasik wrzuci tobie bana za ten text, to mozemy zrobic jej szybki transfer w nocy :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wistler Opublikowano 18 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2007 Tak, ludzi jest full, ale 99% z nich widzi tylko gry i nic wiecej ;]Ale część giercomaniaków wie, co to jest procesor i do czego służy :P Fakt, że stanowiska z oc nie cieszyły się wielką popularnością, ale zawsze znajdzie się jakiś zainteresowany. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 18 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2007 Ale część giercomaniaków wie, Albo mysli ze wie ;) co to jest procesor Too wskazujac palcem na obudowe i do czego służy :P"zebym mial wiecej fsp w ceesie" @ryba Kasi powiem to osobiscie, przy Tobie ;) . Tylko mi przypomnij :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bamboocha Opublikowano 20 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2007 ja tam zawitam do was i przyciagne paru kumpli :P powoli zarazam ich darmowa moca drzemiaca w kompach :P a jeden na sam tekst ze mozna kompa ponizej 0* odpalic niedowieza to zobaczy :D a od ktorej wasze stoisko bedzie czynne?? :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 20 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2007 ja tam zawitam do was i przyciagne paru kumpli :P powoli zarazam ich darmowa moca drzemiaca w kompach :P a jeden na sam tekst ze mozna kompa ponizej 0* odpalic niedowieza to zobaczy :D a od ktorej wasze stoisko bedzie czynne?? :P Przez caly czas otwarcia imprezy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chase1 Opublikowano 20 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2007 ryba - nie wiem czy to 1 przystanek... raczej 2 :) ja na trzebycie tej drogi pewnie tez sie skusze. ps - w zeszlym roku byly jakies zapisyna gry itd... w tymtez cos takiego jest ? co sie wogole bedzie dzialo na tych targach ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 20 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2007 co sie wogole bedzie dzialo na tych targach ? Bedzie ryba, nic wiecej nie trzeba :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
banti Opublikowano 20 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2007 Prawdopodobieństwo tego, że sie zjawie, jest duże xD ps Ktoś z Wrocławia przyjeżdża? Byłbym wdzięczny o pw bo miałbym coś tam do odbioru. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 20 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2007 Prawdopodobieństwo tego, że sie zjawie, jest duże xD Poopowiadasz mi znowu o przygodach w Piotrze i Pawle :D ? BTW jest opcja. Wbijamy do komputronika w starym browarze i zaczynamy ich wypytywac o oc, jakies selekty itp :lol: . Zabawa przednia :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 20 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2007 Prawdopodobieństwo tego, że sie zjawie, jest duże xD ps Ktoś z Wrocławia przyjeżdża? Byłbym wdzięczny o pw bo miałbym coś tam do odbioru. Janio uber lama jedzie, ale on nie jest z wrocka tak dokladnie :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 20 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2007 Janio :/ . Cały azot nam wypije :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
banti Opublikowano 20 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2007 aaa tam MaSell.... mnie się to już znudziło xD, polecam SBM koło Ratajczaka, blisko Ryby nawet, Ci to tam kombinują nie raz :D:D Jak się przejdziesz do pasażu na podgórnej, konkretniej do komisu, zobaczysz jakie fajne tam są ceny, uwierzysz ze każdy komputer jest coś warty ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janio Opublikowano 21 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2007 Janio uber lama jedzie, ale on nie jest z wrocka tak dokladnie :P Ano tam z kilka kilosów za Wrockiem :P Ale będę tam przejazdem całe 3 minuty! Więc banti, raczej nie dam rady nic odebrać :P Janio :/ . Cały azot nam wypije :( Do tego cały lód zeżre i cały gaz z kaskady wyćpa... no popatrz, co za cham! :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafwlkp Opublikowano 24 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2007 No to panowie: do zobaczenia na PGA ;) mam nadzieje że znajdę stanowisko ryby i sobie troszkę popatrzę :P Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czesl4f Opublikowano 24 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2007 Przygotowania do PGA idą pełną parą! (to pisałem ja, janio) :D Ryba zabłądził, wrócił nad ranem na czterech płetwach, chyba nie może mówić ani chodzić, nie wie jak sie nazywa, no to idziemy kręcić! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
johar Opublikowano 24 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2007 Warka - uznanie na PGA! ;> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 24 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2007 (edytowane) sie kreci nie [; call me ryba ha! Edytowane 24 Listopada 2007 przez MaSell Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 24 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2007 Tak, dzisiaj spełniło się jedno z moich życiowych marzeń.. Jestem w końcu szczęśliwy... Oto one: Naczelny z pr0 wersją Nestee Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wistler Opublikowano 24 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2007 (edytowane) Ale dzisiaj było ludu! Z organizacją też nie było za dobrze... Edytowane 24 Listopada 2007 przez wistler Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bamboocha Opublikowano 24 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2007 straszny chaos dzis moze jutro bedzie lepiej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wistler Opublikowano 24 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2007 straszny chaos dzis moze jutro bedzie lepiejMam taką cichą nadzieję na mniejszą liczebność w dniu jutrzejszym ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xtreme Addict Opublikowano 24 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2007 A wyniki jakieś? :) (OC oczywiście) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 24 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2007 A wyniki jakieś? :) (OC oczywiście) A co cie to ? :lol2: Zgram wyniki to sie pochwale. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KonradGT Opublikowano 24 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2007 (edytowane) Wyniki jakieś z dnia dzisiejszego są? ^_^ Robić foty jakieś jutro ! [; buu, XA był szybszy : | Edytowane 24 Listopada 2007 przez KonradGT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 24 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2007 To mechl!k nie zdjęciach z Masellem i rybą? :blink: ryba nie chwal sie wynikami bo nie warto :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hugo_pl Opublikowano 24 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2007 ma ktoś zdjęcia hostess? ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 24 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2007 Proszę: http://www.gry-online.pl/S013.asp?ID=38138 Na drugim zdjęciu, pani z prawej strony. Zna ktoś może osobiście? Tak w ogóle, to żałuję, że nie pojechałem, studia zaoczne mnie zatrzymały i chwilowy brak gotówki, wszak wypłata jest jedna i tylko 10. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wistler Opublikowano 24 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2007 ma ktoś zdjęcia hostess? ;pOde mnie paka będzie jutro ;P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...