Gość Kaaban Opublikowano 16 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2007 Fotorelacja z niesamowicie wyśrubowanymi wynikami OC z super stanowiska PPC, które jako jedyne na PGA miało LN2 i robiło nieziemski show, jak zwykle terminowo we wtorek po evencie sie pojawiła :lol2: :lol2: :lol2: Zdążycie na wielkanoc? :Pwłaśnie też to chciałem napisać... widzisz na taką relację 19 dni to mało :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 17 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2007 (edytowane) Ja zrobilem to co mialem zrobic nastepnego dnia po powrocie, czekamy wiec tylko na jania ;) Edytowane 17 Grudnia 2007 przez MaSell Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wistler Opublikowano 20 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2008 Kolejna edycja incomin', kto się wybiera, z kim będzie można się napić browara? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 20 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2008 Tak sobie myśle czy się pierwszy raz w życiu tam nie wybrać :) Do Poznania w sumie mam 1,5h drogi więc nie ma aż takiej lipy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
X800 Opublikowano 20 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2008 Też sie pojawie, jak co roku zresztą :) A planujecie jakiś forumowy meecik? Z chęcią bym wbił też, bo do tej pory tylko lookałem, co tam chłopaki wyprawiają z LN2 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wistler Opublikowano 20 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2008 Na pewno będzie milans, sardyn pewnie też; ryba - nie wiem; konrado w głowie [gluteus maximus] ma i jej imprezy, lanc pewnie też :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafwlkp Opublikowano 20 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2008 Również się zjawie, głównie będę pewnie przy stoisku PPC i w sali konferencyjnej żeby posiedzieć i sobie "jaja" porobić z hostess :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
X800 Opublikowano 20 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2008 Hostessy są fajne :P ...szczególnie te z Intela :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafwlkp Opublikowano 20 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2008 Hostessy są fajne :P ...szczególnie te z Intela :DPowiedz mi X800 o której jedziesz pociągiem ? 7.40 ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
X800 Opublikowano 20 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2008 Prawdopodobnie tym o 8:20, chociaż co do godziny nie jestem jeszcze pewien (jutro się zgadam ze znajomymi). A tego o 7:40 to nie widze na stronce PKP ;) Więc w razie czego... Do zobaczenia wszystkim przy stanowisku PPC :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wistler Opublikowano 20 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2008 Do zobaczenia wszystkim przy stanowisku PPC :DA czy PPC się wystawia? :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafwlkp Opublikowano 20 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2008 (edytowane) Prawdopodobnie tym o 8:20, chociaż co do godziny nie jestem jeszcze pewien (jutro się zgadam ze znajomymi). A tego o 7:40 to nie widze na stronce PKP ;) Więc w razie czego... Do zobaczenia wszystkim przy stanowisku PPC :DKurde no racja, w soboty nie ma o 7.40, pozostaje 8.20 :) Wistler jeszcze przed zmianą lay'a na stronie PGA był news w którym wyraźnie pisało o pokazie "ekstremalnego podkręcania" przez Pure, teraz news tajemniczo zaginął... Edytowane 20 Listopada 2008 przez rafwlkp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
X800 Opublikowano 20 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2008 (edytowane) A czy PPC się wystawia? :>Yyy no fakt xD Myślałem ze skoro w ubiegłych latach było, to i w tym roku nie będzie gorsze :D Edytowane 20 Listopada 2008 przez X800 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 21 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2008 Na pewno będzie milans, sardyn pewnie też; ryba - nie wiem; konrado w głowie [gluteus maximus] ma i jej imprezy, lanc pewnie też :PLanc ni ma pieniędzy, żeby dojechać no i boi się, że go 71prosty zbije :( :lol2: A czy PPC się wystawia? :>No właśnie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duke48 Opublikowano 21 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2008 Milans chyba cos organizuje... ja wiadomo, rok w rok :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafwlkp Opublikowano 21 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2008 Milans chyba cos organizuje... ja wiadomo, rok w rok :) Z sprawdzonego źródła (czyt. Milans :D) wiem że nic nie organizuje, chyba że chodzi o afterparty to o tym nic mi (na razie) nie wiadomo :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MILANS Opublikowano 21 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2008 (edytowane) Milans chyba cos organizuje...eee.. skąd taki domysł xD Ja tam będe śmigać słuzbowo na wlotce prasowej. Znajac zycie będe krążyć wokół stanowisk asusa, msi i przy scenie głownej :) znaki szczególne? piaskowe bojówki + czarna koszula a afterparty bardzo chętnie ale jade tam autem a na nocke wracam do domu. Jak ktoś będzie chciał to mu ew mogę pokazać drogę do baru mlecznego Edytowane 21 Listopada 2008 przez MILANS Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duke48 Opublikowano 21 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2008 Pod Kuchcikiem - św. Marcin :D hehee, to do jutra Panowie :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MILANS Opublikowano 22 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2008 albo apetyt - półwiejska ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wistler Opublikowano 22 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2008 Brązowa koszula, blue jeans, szopa na głowie i okulary, wypatrywać :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafwlkp Opublikowano 22 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2008 (edytowane) A ja powiem tak...organizacyjnie to można to określić jako jedna wielka "kupa"... Jedynie komu zależało to co poniektórym wystawcom, dali troszke stuffu na konkursy lecz to nie czyni targów dobrymi. Sytuacja o poranku z biletami była kuriozalna...dlaczego nie mogło być tak jak w zeszłym roku, czyt. normalna kolejka a nie to co dziś. Jestem lekko zawiedziony, ale z racji tego że kumpel wygrał monitor to jednak jako tako miłe wspomnienie zostaje ^^ Edytowane 22 Listopada 2008 przez rafwlkp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 22 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2008 foty hostess już! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafwlkp Opublikowano 22 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2008 U kumpla na aparacie są, dostane foty to up'nę ^^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buziak Opublikowano 23 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2008 (edytowane) Mam krotki filmik tanca w "klatce" jedenej z hostes na stanowisku X360 :P Ogolnie mnie sie nie podobalo to PGA ... Jedyne powazne turnieje na PC dla wiecej niz 1 czy 2 graczy to jak zwykle juz znudzony do wyrzygania CS 1.6 Konsole byly okupywane przez graczy caly czas, zeby w cos zagrac bylo trzeba czekac czasem i ponad godzine. Sama ilosc gier jakie byly na PGA porazala, bylo niech ktos wymieni wszystkie tytulu jakie byly prezentowane jak bylo przedstawionych 20 gier to sukces. To wiecej bylo na 1 PGA z tego co pamietam, wszedzie GoW 2, Far Cry 2, Kryzys, Stalker, fifa badz pro, Q4, CoD 5 i cudowny Warhammer online lol. Na PC turnieju free 5 vs 5 w naprawde dobre gry nie bylo. Bylem na malcie na turniejach GoW2 i Halo3 na X360 i bylo fajnie, mila atmosfera bylo mozna pogadac i wszystko odbywalo sie na luzie, ale brakowalo mi znakomitych tytulow na PC. Wedlug mnie turniej w WC3 DOTA lub CoD 4 5 vs 5 to by bylo idealne rozwiazanie, a ich brak wola o pomste do nieba. Sam blizzard przyznaje, ze DOTA to jest cos na co oni nie wpadli a swietnie spisuje sie przy rozgrywkach turniejowych. Rozumiem, ze konsole staja sie coraz bardziej popularne ale na litosc boska zeby nie bylo free turnieju dla jakis temow 5 osobych, ktore nie graja w zadnych ligach to zenada jak dla mnie. Bo niestety mimo wszystko niestety na konsoli nigdy nie pojawi sie wiele genialnych gier stworzonych wlasnie na takie imprezy. Rozmawialem z wieloma ludzmi na PGA i wielu z nich zalowalo ze byl turniej w WC3 1 vs 1 a nie bylo DOTY. Lubie pograc na konsoli i przejsc gierke na singlu bo to jest frajda, ale jak dla mnie brakuje tam naprawde genialnych gier multiplayerowych. Sa dobre gry jak GoW czy Halo. Nie neguje turniejow w te gry ale co niektorzy zapominaja naprawde, ze czasem PC to jest poprostu PC i konsola go niezastapi. Mozecie myslec, ze jestem jakis glupi mowiac o DOCIE ale gra w to masa polakow i jest to gra bardzo lubiana w, ktorej jak nie pomyslisz i nie zagrasz zespolowo to przegrasz. Nie przepadam zagrami typu lec na pale i zabij. Poprostu brakowalo tego czegos tym targom. Jesli ktos z forum bierze udzial w organizacji PGA to z mila checia z nim porozmawiam na temat tego co ja bym widzial na targach i jak bym widzial free turnieje na PC. W gruncie rzeczy mozna z tych dni naprawde zrobic fantastyczne swieto dla kazdego i nie chodzi tu rowniez o jakies wielce spektakularne nagrody. Potrzeba checi takie jest moje zdanie... Edytowane 23 Listopada 2008 przez Buziak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
X800 Opublikowano 23 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2008 (edytowane) Ogólnie to szkoda gadać o tym PGA. Trochę o sobocie. Najpierw zjawiłem sie rano, zobaczyłem co się dzieje przy wejściu. Bydło, bydło, bydło! Ochroniarze nie dali rady, wiara wsypała sie do środka ;) Bramkarze sprawdzający bilety przy wejściu na samą hale wystawową zaczeli wpuszczać wszystkich za darmo i lecieli pomóc swoim kolegą, którzy nie mogli poradzić sobie przed głównym wejściem do budynku. Oczywiście odpuściłem sobie, wiem to od znajomych, którzy byli w "centrum wydarzeń". Sytuacja rozładowała sie gdzieś tak w południe i ładnie sobie tam wbiłem ;) A co do samego PGA to z roku na rok jest coraz gorzej. Jedyne co trzyma poziom to hostessy ;) Ale widok bachorów rzucających sie na smycze- bezcenny :D Ogólnie za długo nie byłem tam i pojechaliśmy sobie ze znajomymi do Starego Browaru. Więc ogolnie impreza jak dla mnie baaaaaardzo przeciętna. A jak tam chłopaki, był jakiś meecik? Sorry, że nie zawitałem tam do Was, ale byłem krótko tam :) ----- http://pl.youtube.com/watch?v=cBba-aelLRo ;) Edytowane 23 Listopada 2008 przez X800 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wistler Opublikowano 23 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2008 Meecik był, skromny, ale jednak ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pci Opublikowano 23 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2008 Rok temu były lepsze hostessy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bamboocha Opublikowano 24 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2008 rok temu byly lepsze/ladniejsze hostessy (chetniej pozowaly do zdjec; nawet hostessa z tesco zrobila sobie zdjecie z kumplem hahaha), bylo wiecej miejsca (dlaczego oni zrobili to w jednej hali!!!) i wystawcy jakos chyba bardziej sie starali aby przyciagnac ludzi. teraz wydawalo mi sie jakos biednie. ale za to ogolnie wypad do poznania uznaje za udany ;D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wistler Opublikowano 2 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2009 Kolejna edycja Poznań Game Arena się zbliża. Wybieracie się? Jakie macie oczekiwania? Co ma być, a czego ma nie być? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafwlkp Opublikowano 2 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2009 Pff, do października to ja mogę umrzeć :lol: A tak na serio: oczywiście że będę, najprawdopodobniej w obydwa dni jak się uda... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...