Skocz do zawartości
wistler

Poznań Game Arena 2007/2008

Rekomendowane odpowiedzi

ent napisał(a):

Fotorelacja z niesamowicie wyśrubowanymi wynikami OC z super stanowiska PPC, które jako jedyne na PGA miało LN2 i robiło nieziemski show, jak zwykle terminowo we wtorek po evencie sie pojawiła :lol2: :lol2: :lol2: Zdążycie na wielkanoc? :P

właśnie też to chciałem napisać... widzisz na taką relację 19 dni to mało :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Prawdopodobnie tym o 8:20, chociaż co do godziny nie jestem jeszcze pewien (jutro się zgadam ze znajomymi). A tego o 7:40 to nie widze na stronce PKP ;) Więc w razie czego... Do zobaczenia wszystkim przy stanowisku PPC :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

X800 napisał(a):

Prawdopodobnie tym o 8:20, chociaż co do godziny nie jestem jeszcze pewien (jutro się zgadam ze znajomymi). A tego o 7:40 to nie widze na stronce PKP ;) Więc w razie czego... Do zobaczenia wszystkim przy stanowisku PPC :D

Kurde no racja, w soboty nie ma o 7.40, pozostaje 8.20 :)

Wistler jeszcze przed zmianą lay'a na stronie PGA był news w którym wyraźnie pisało o pokazie "ekstremalnego podkręcania" przez Pure, teraz news tajemniczo zaginął...

Edytowane przez rafwlkp

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wistler napisał(a):

Na pewno będzie milans, sardyn pewnie też; ryba - nie wiem; konrado w głowie [gluteus maximus] ma i jej imprezy, lanc pewnie też :P

Lanc ni ma pieniędzy, żeby dojechać no i boi się, że go 71prosty zbije :( :lol2:

wistler napisał(a):

A czy PPC się wystawia? :>

No właśnie ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

duke48 napisał(a):

Milans chyba cos organizuje...

eee.. skąd taki domysł xD Ja tam będe śmigać słuzbowo na wlotce prasowej. Znajac zycie będe krążyć wokół stanowisk asusa, msi i przy scenie głownej :) znaki szczególne? piaskowe bojówki + czarna koszula

a afterparty bardzo chętnie ale jade tam autem a na nocke wracam do domu. Jak ktoś będzie chciał to mu ew mogę pokazać drogę do baru mlecznego

Edytowane przez MILANS

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja powiem tak...organizacyjnie to można to określić jako jedna wielka "kupa"...

Jedynie komu zależało to co poniektórym wystawcom, dali troszke stuffu na konkursy lecz to nie czyni targów dobrymi. Sytuacja o poranku z biletami była kuriozalna...dlaczego nie mogło być tak jak w zeszłym roku, czyt. normalna kolejka a nie to co dziś.

Jestem lekko zawiedziony, ale z racji tego że kumpel wygrał monitor to jednak jako tako miłe wspomnienie zostaje ^^

Edytowane przez rafwlkp

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam krotki filmik tanca w "klatce" jedenej z hostes na stanowisku X360 :P

Ogolnie mnie sie nie podobalo to PGA ... Jedyne powazne turnieje na PC dla wiecej niz 1 czy 2 graczy to jak zwykle juz znudzony do wyrzygania CS 1.6

Konsole byly okupywane przez graczy caly czas, zeby w cos zagrac bylo trzeba czekac czasem i ponad godzine. Sama ilosc gier jakie byly na PGA porazala, bylo niech ktos wymieni wszystkie tytulu jakie byly prezentowane jak bylo przedstawionych 20 gier to sukces. To wiecej bylo na 1 PGA z tego co pamietam, wszedzie GoW 2, Far Cry 2, Kryzys, Stalker, fifa badz pro, Q4, CoD 5 i cudowny Warhammer online lol. Na PC turnieju free 5 vs 5 w naprawde dobre gry nie bylo. Bylem na malcie na turniejach GoW2 i Halo3 na X360 i bylo fajnie, mila atmosfera bylo mozna pogadac i wszystko odbywalo sie na luzie, ale brakowalo mi znakomitych tytulow na PC. Wedlug mnie turniej w WC3 DOTA lub CoD 4 5 vs 5 to by bylo idealne rozwiazanie, a ich brak wola o pomste do nieba. Sam blizzard przyznaje, ze DOTA to jest cos na co oni nie wpadli a swietnie spisuje sie przy rozgrywkach turniejowych.

Rozumiem, ze konsole staja sie coraz bardziej popularne ale na litosc boska zeby nie bylo free turnieju dla jakis temow 5 osobych, ktore nie graja w zadnych ligach to zenada jak dla mnie. Bo niestety mimo wszystko niestety na konsoli nigdy nie pojawi sie wiele genialnych gier stworzonych wlasnie na takie imprezy. Rozmawialem z wieloma ludzmi na PGA i wielu z nich zalowalo ze byl turniej w WC3 1 vs 1 a nie bylo DOTY.

Lubie pograc na konsoli i przejsc gierke na singlu bo to jest frajda, ale jak dla mnie brakuje tam naprawde genialnych gier multiplayerowych. Sa dobre gry jak GoW czy Halo. Nie neguje turniejow w te gry ale co niektorzy zapominaja naprawde, ze czasem PC to jest poprostu PC i konsola go niezastapi. Mozecie myslec, ze jestem jakis glupi mowiac o DOCIE ale gra w to masa polakow i jest to gra bardzo lubiana w, ktorej jak nie pomyslisz i nie zagrasz zespolowo to przegrasz. Nie przepadam zagrami typu lec na pale i zabij. Poprostu brakowalo tego czegos tym targom. Jesli ktos z forum bierze udzial w organizacji PGA to z mila checia z nim porozmawiam na temat tego co ja bym widzial na targach i jak bym widzial free turnieje na PC. W gruncie rzeczy mozna z tych dni naprawde zrobic fantastyczne swieto dla kazdego i nie chodzi tu rowniez o jakies wielce spektakularne nagrody. Potrzeba checi takie jest moje zdanie...

Edytowane przez Buziak

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ogólnie to szkoda gadać o tym PGA. Trochę o sobocie. Najpierw zjawiłem sie rano, zobaczyłem co się dzieje przy wejściu. Bydło, bydło, bydło! Ochroniarze nie dali rady, wiara wsypała sie do środka ;) Bramkarze sprawdzający bilety przy wejściu na samą hale wystawową zaczeli wpuszczać wszystkich za darmo i lecieli pomóc swoim kolegą, którzy nie mogli poradzić sobie przed głównym wejściem do budynku. Oczywiście odpuściłem sobie, wiem to od znajomych, którzy byli w "centrum wydarzeń". Sytuacja rozładowała sie gdzieś tak w południe i ładnie sobie tam wbiłem ;)

A co do samego PGA to z roku na rok jest coraz gorzej. Jedyne co trzyma poziom to hostessy ;) Ale widok bachorów rzucających sie na smycze- bezcenny :D Ogólnie za długo nie byłem tam i pojechaliśmy sobie ze znajomymi do Starego Browaru. Więc ogolnie impreza jak dla mnie baaaaaardzo przeciętna. A jak tam chłopaki, był jakiś meecik? Sorry, że nie zawitałem tam do Was, ale byłem krótko tam :)

-----

http://pl.youtube.com/watch?v=cBba-aelLRo ;)

Edytowane przez X800

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

rok temu byly lepsze/ladniejsze hostessy (chetniej pozowaly do zdjec; nawet hostessa z tesco zrobila sobie zdjecie z kumplem hahaha), bylo wiecej miejsca (dlaczego oni zrobili to w jednej hali!!!) i wystawcy jakos chyba bardziej sie starali aby przyciagnac ludzi. teraz wydawalo mi sie jakos biednie.

ale za to ogolnie wypad do poznania uznaje za udany ;D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi