Jabar83 Opublikowano 9 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2009 (edytowane) Prosiłbym o dokładną mapę dojazdu. Czyli w jaki autobus wsiąść. Najlepiej z pod dworca PKP, bo pewnie pojadę pociągiem. Mam tam zamiar spędzić jednej dzień. Czyli wcześnie rano przyjechać i wieczorkiem (ok 20) wrócić do Wrocławia. No chyba, że znajdzie się dobre towarzystwo to zabawię na 2 dni. Ale to wszystko zależy od tego czy będę miał wolny weekend za tydzień. Oby bylo ciekawie ;) P.S raczej będę się trzymał ekipy PPC o ile ktoś będzie i coś wystawi. Ryba ? ;) Pozdrawiam Devil Edytowane 9 Października 2009 przez Devil Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KonradGT Opublikowano 9 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2009 (edytowane) Przeca z PKP do MTP jest 50 metrów :P PPC będzie, ale raczej nic nie wystawiamy, only for fun ;) Edytowane 9 Października 2009 przez KonradGT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 9 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2009 No ro z pewnością nie zabłądzę. Mam nadzieję, że będę mógł przyjechać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wistler Opublikowano 9 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2009 Busów i tramwajów Ci nie trzeba. Wysiadasz na głównym idziesz schodami w górę i obracasz się w lewo. Jak nic ciekawego nie zobaczysz, stawiam browara. :) Ja oczywiście się stawię. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KonradGT Opublikowano 9 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2009 Ktoś z Warszawy jedzie? [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryce Opublikowano 10 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2009 ja może pojade :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafwlkp Opublikowano 14 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2009 (edytowane) Ktoś kupuje bilet online ? Jak to wygląda ? Idziesz z wydrukiem na miejsce, tak ? Myślę nad tym rozwiązaniem, i sam nie wiem... Nieaktualne, już zakupiłem bilet online ;) Edytowane 14 Października 2009 przez rafwlkp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafwlkp Opublikowano 17 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2009 (edytowane) Sorki za post pod postem, ale właśnie wróciłem z pierwszego dnia otwartego PGA i postaram się opisać co w trawie piszczało. Na początek sprawa zakupu biletów online. System był niedopracowany. Sam byłem świadkiem sytuacji gdzie pewnej osobie czytnik na bramce nie chciał przyjąć biletu (zapewne z tego powodu, że był 'fałszywy', a jak można było sfałszować bilet powiem za chwilę), a bileterka wsadziła swoją przepustkę i osoba mogła bez problemu wejść na teren targów. Samą wlotkę sfałszować można było w banalny sposób. Za każdym pobraniem biletu ze strony MTP był on generowany od nowa, z nowym numerem oraz nowym kodem kreskowym. W taki oto sposób ktoś mógł powtórzyć proces kilkanaście razy, i oto miał kilkanaście biletów za darmo. Drugą sprawą jest znów hołota, hołota i jeszcze raz hołota. Stałem sobie spokojnie z 15-20m od wejścia na halę wystawową. O godz. 9:45 (czyli 15 min przed otwarciem) tłum się zagęścił, i zanim się nie obejrzałem byłem już w jego środku. Po otworzeniu drzwi tłum ruszył, ja niestety zostałem poniesiony razem z nim. Jeśli ktokolwiek by się przewrócił, z całą pewnością został by stratowany przez dziesiątki osób. Czy ludzie nie potrafią zrozumieć, że wejście na hale 3-4 minuty szybciej nic im nie da ? Jestem za wprowadzeniem systemu kolejek jak to było kilka lat temu. Stała jedna, długa kolejka, a nie banda dzieciaków które biegną do wejścia niczym rozdawali by tam złoto. Reszta jako tako ujdzie, nie wiem czy może to już mnie przestaje kręcić czy poziom targów z roku na rok się obniża. Jedynie co nie zawiodło, to hostessy ;) Kilka fot na zachętę. Tylko tyle ponieważ na sali były straszne warunki oświetleniowe, miłe panie ciągle były oblegane przez chętnych do zdjęć (niektórzy posuwali się jednak trochę za daleko...), a niektóre nawet nie chciały być fotografowane (tak jak to śliczne panie z Visy, które na widok osób z aparatem albo się odwracały, lub nawet zasłaniały twarz). Drugą sprawą jest że dziś pierwszy raz w łapach miałem swojego kolejnego Pentaxa i troszkę czasu mi zeszło zanim się z nim zapoznałem. Edytowane 17 Października 2009 przez rafwlkp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 17 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2009 ... kolejny rok, gdzie jedyna atrakcją na PGA jest afterparty ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomas Opublikowano 17 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2009 Samą wlotkę sfałszować można było w banalny sposób. Za każdym pobraniem biletu ze strony MTP był on generowany od nowa, z nowym numerem oraz nowym kodem kreskowym. W taki oto sposób ktoś mógł powtórzyć proces kilkanaście razy, i oto miał kilkanaście biletów za darmo. Chyba tak się nie dało zrobić - jeśli ściągasz nowy bilet to stary kod kreskowy jest chyba kasowany jako "invalid", ja w każdym razie miałem tak, że mam za słabą drukarkę i nie chciało mi przyjąć wydrukowanego biletu - poszedłem do informacji (obsługa nie chciała mnie przepuścić przez bramkę) i dostałem normalny bilet. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafwlkp Opublikowano 17 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2009 (edytowane) 3387209[/snapback] Chyba tak się nie dało zrobić - jeśli ściągasz nowy bilet to stary kod kreskowy jest chyba kasowany jako "invalid", ja w każdym razie miałem tak, że mam za słabą drukarkę i nie chciało mi przyjąć wydrukowanego biletu - poszedłem do informacji (obsługa nie chciała mnie przepuścić przez bramkę) i dostałem normalny bilet.Gadałem z kumplem który zrobił taki przekręt jak wcześniej opisywałem. Wszedł bez najmniejszego problemu. Edytowane 17 Października 2009 przez rafwlkp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...