HarduQ Opublikowano 17 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2007 (edytowane) Witam, kupiłem ostatnio router Pentagrama cerberus p 6311-072. Po ponad tygodniu konfiguracji ustawiłem wszystko jak trzeba, ale nadal mam jeden powazny problem mianowicie. Mam połączenie komputera z routerem, połączenie routera z netem(wszystko teoretycznie OK)Ale nie mam połączenia komputera z internetem. Co może być nie tak.?? Jak to zmienić żeby było wszystko w 100% OK. Jeszcze trochę i go wyrzucę przez okno i przejadę samochodem... Sorry za sposób pisania ale nie znam się na tym tak do końca. Pozdrawiam HarduQ P.S.Witam wszystkich to mój pierwszy post tutaj. P.S.2 Proszę o szybką odpowiedź. Edytowane 18 Października 2007 przez HarduQ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HarduQ Opublikowano 19 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2007 czy ktokolwiek mi pomoze ?? potrzebuje to na dzis sprawne.... Pozdro HarduQ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzynek1 Opublikowano 20 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2007 w sumie to zadnych konkretow nie napisales jaki dostawca i jak ustawiles ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HarduQ Opublikowano 21 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2007 dostawca to tpsa. ustawilem vci - 0 vpi - 35. nat wylaczony, firewall rowniez. urzytkownik i haslo poprawne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzynek1 Opublikowano 21 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2007 wlacz nat Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...