Guny Opublikowano 17 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2007 witam. mam pewien problem. nie wiem czy jest to odpowiedni dzial ale mam pytanie: w jaki sposob polaczyc program pisany pod delphi z portem usb? moze jasniej:) mam przetwornik A/C komunikujacy sie z komputerem przez port usb. chce zeby dane wysylane przez przetwornik byly zapisywane do pliku. nie chodzi mi o gotowy program tylko o wyjasnienie w jaki sposob program ten ma zczytytwac dane z portu usb? z gory dzieki za pomoc... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 17 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2007 delphi+usb&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:pl:official&client=firefox-a Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guny Opublikowano 17 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2007 delphi+usb&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:pl:official&client=firefox-ana google siedze od 4 godzin i jakos do tej pory nie znalazlem dokladnie tego czego szukam... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 17 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2007 nie szukaj dokładnie tego czego szukasz, tylko sposobu na komunikację przez port USB... :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...