werto Opublikowano 17 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2007 http://pl.youtube.com/watch?v=nCqHqjJLVq0 Ktoś zna ten ogromny monitor? Miał przyjemność wypróbować? Jakie wrażenia? Nie za duży? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
login666 Opublikowano 18 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2007 jeżeli ktoś takiego dużego potrzebuje, to ten model nie jest za duży, lecz w sam raz. jak wynika z filmu, do pasjansa się nadaje w sam raz. a szczerze mówiąc to cieknie mi ślinka, żeby ten telewizor wypróbować... :drool: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
werto Opublikowano 19 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2007 He he mnie też. Tylko czy biurko mi nie runie pod jego ciężarem? Nie ma co gdybać, mnie taki sprzęt na gwizdek, z ciekawości bym pooglądał. Co innego kiedy ktoś się interesuje grafiką, wtedy to pewnie must-have = pewny zakup. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
login666 Opublikowano 22 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2007 (edytowane) He he mnie też. Tylko czy biurko mi nie runie pod jego ciężarem? Nie ma co gdybać, mnie taki sprzęt na gwizdek, z ciekawości bym pooglądał. Co innego kiedy ktoś się interesuje grafiką, wtedy to pewnie must-have = pewny zakup.biurko wytrzyma, ciekawi mnie, jak mocny musi być komputer, żeby udźwignąc taki wynalazek? niby rozmiar się nie liczy, ale w tym przypadku:P pocztałem o nim - to model XL30 z serii Syncmaster - i okazał się być bardziej zaawansowany niż myślałem, to generacja monitorów oświetlanych diodami. :blink: Edytowane 25 Października 2007 przez login666 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
werto Opublikowano 23 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2007 W sensie, OLED? Myślałem, że te monitory jeszcze nie weszły do produkcji. No to by było zantastyczne dla Samsunga! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
login666 Opublikowano 24 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2007 nie nie. na OLED w takim rozmiarze jest za wcześnie, w tym wypadku chodzi o zwykły LED, ale to i tak krok naprzód w porównaniu z tradycyjnymi LCD. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
werto Opublikowano 25 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2007 Ano, wielki skok dla przemysłu komputerowego :-D Ale w gruncie rzeczy za parę lat wszystkie monitory będą stosować rozwiązania Samsunga. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...