Cry$t4L Opublikowano 17 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2007 Chcę sobie kupić słuchawki wraz z mikrofonem. Oczywiście mam ograniczony fundusz. Jest to tylko i może aż 30 zł ( naprawdę to jest maksymalna cena ). Słuchawki z mikrofonem chcę kupić w sklepie techplanet. gdyż tam będę zamawiał też inne części. Na oku mam : 1 2 3 Słuchawki używane będą tylko do CS. Zależy mi na tym, aby były małe. Obecnie mam I-Box HP-9600MV i są trochę duże. Może macie jakieś inne propozycje? Aha i jak te wyżej wymienione słuchawki albo zaproponowane przez Was będą sie miały do obecnego modelu? Będą lepsze czy gorsze ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 17 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2007 (edytowane) Proponuję dołożyć 7zł do Logitech Dialog-812. Edytowane 17 Października 2007 przez YogiCK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cry$t4L Opublikowano 17 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2007 A wiesz może czy podane przez Ciebie będą lepsze/gorsze od obecnych słuchawek ( i-box GP-9600MV ) ?? Aha i czy warto dokładać do Logitech :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 17 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2007 Osobiście mam Logitech Dialog-220 - to jest to samo co 812, tylko bez mikrofona. Grają dla mnie w porządku. Czy będą lepsze, tego ci nie jestem w stanie powiedzieć, ale znajac jakosć produktów Ibox to możliwe że... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cry$t4L Opublikowano 17 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2007 Osobiście mam Logitech Dialog-220 - to jest to samo co 812, tylko bez mikrofona. Grają dla mnie w porządku. Czy będą lepsze, tego ci nie jestem w stanie powiedzieć, ale znajac jakosć produktów Ibox to możliwe że... ... że :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...