cavarr Opublikowano 17 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2007 Tego to się nie spodziewałem, Street Fighter 4 nadciąga Trailer :D http://gamevideos.com/video/id/15560 mirror http://www.youtube.com/watch?v=Ga8O2hPe9SQ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0lid Opublikowano 18 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2007 TAK TAK TAK!!!! moja ulubiona seria bijatyk kam-bek!!!!! juz sie doczekac nie moge!!! marzy mi sie by ta gra wygladala tak jak na tym trailerze, w 2d z grafiką jak w odin sphere mniaaam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xaon Opublikowano 18 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2007 Yatta! Po obejrzeniu anime Street Fighter Alpha oraz Street Fighter 2, po tym co pamietam z Pegazusa, po graniu z kumplami w demo Super Puzzle Fighter 2 Turbo (polecam wszystkim posiadaczom PS3 - gra sie swietnie z kumplami, mimo iz demo nie nudzi sie), wiem, iz bedzie to dla mnie must have! Byleby nie dawali grafiki 3D, a jak juz to w technice Cell Shading (o ile mi sie techniki nie pomieszaly)! P.S. Kiedy Ken scial wlosy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snaker Opublikowano 19 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2007 I znowu teaser, który nic tak naprawde nie pokazuje. Czekam z niecierpliwością na jakiś gameplay. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavarr Opublikowano 6 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2007 Street Figher IV Unveiled Exclusive first ever screenshot and details for Capcom's franchise revival. By Matt Leone, 12/06/2007 Numbers are supposed to be impressive, right? Well, it's been 10 years, two hardware generations, and about seventeen thousand rumors since the last pure number Street Fighter came around. And today we have the first ever official details on Street Fighter IV. We don't blame you if your eyes have already skipped down to the screenshot lower on the page (yes, that's from the game engine). Take your time. But we've got some information as well, so the rest of this is probably worth reading when you get a chance. Though the screenshot doesn't answer this question outright, we can confirm that the game's graphics are polygonal but the gameplay is strictly 2D. There will be new moves, locations, and gameplay features, while the standard six button control scheme remains. Ryu and Ken return along with Chun-Li and Dhalsim, but beyond that the character roster is a mystery. And then there's the issue of what platform(s) the game will end up on, which at this point Capcom is keeping close to its chest (if you search 1UP's database, you'll find listings for arcade, PlayStation 3 and Xbox 360 versions, but those are just guesses based on the graphical quality). For the full reveal of the game -- including hands-on impressions, a rundown of the new gameplay system, and loads of details on new features -- look for the January 2008 issue of EGM in stores soon and hitting subscribers any day now. And then after you check the issue out, keep your eye on 1UP's Street Fighter IV hub page for ongoing coverage continuing into January. Anyway, are you still reading this? Didn't you see the screenshot above? Click it and look at the larger version! All your friends are doing it... Nie pozostaje nam nic tylko czekać :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snaker Opublikowano 6 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2007 Uff dobrze że zostaje 2D... Ale ten screen - jak zwykle mało mówi. Bo gra i tak w gameplayu pewnie będzie wyglądać inaczej. Czekamy na jakieś filmiki z reala :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaZZeo Opublikowano 6 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2007 To to bedzie 3D czy 2D w koncu? I kiedy ma wyjsc? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xaon Opublikowano 10 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2007 Poruszac sie bedziemy w 2D. Zero chodzenia dookola przeciwnika. Wprawdzie liczylem po cichu, iz cala gra bedzie w 2D, lecz patrzac na screen mysle sobie "az tak duzo nie tracimy" :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 28 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2007 Street Fighter 4 Gameplay Video! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M3Sj4sH Opublikowano 28 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2007 Pamiętam jeszcze z pegasusa. :) Ciekawie wygląda ten gameplay - coś dla odmiany. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snaker Opublikowano 3 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2008 Wygląda extra, tego się nie spodziewałem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vennor Opublikowano 12 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2008 (edytowane) Kiedy zobaczyłem zapowiedź, zacząłem się zastanawiać nad kupnem PS3. A tu slideshow: http://www.gametrailers.com/player/30430.html. Edytowane 12 Lutego 2008 przez Vennor Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacOSek Opublikowano 28 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2008 Street Fighter IV: 3 minutes video (HD, SD, streaming) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-mess- Opublikowano 5 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2008 mam nadzieje ze choc w polowie bedzie rozbudowane jak tekken, bo grafika naprawde fajnie wyglada :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xaon Opublikowano 6 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2008 Jak patrzę to o Ryu jest potwornie przepakowany ;)Poprzedni Street Fighter był dość dawno, więc miał czas by trochę poćwiczyć :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@TI Opublikowano 6 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2008 a mi taki typ grafiki w ogóle nie podchodzi jakieś takie dziwne to 2d ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 11 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2008 Postacie wygladaja tragicznie to juz w starych SF byly ladniejsze. Ech to teraz jeszcze tylko pora na nowy Mortal Kombat :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0lid Opublikowano 12 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2008 mam nadzieje ze choc w polowie bedzie rozbudowane jak tekken, bo grafika naprawde fajnie wyglada :)oj typie, nie wiem czego ty sie po sf w kwestii rozbudowania spodziewasz... to bedzie stary dobry oldschool w nowej szacie. Zagraj sobie np. w SFIII, dodaj do tego wypasiona, komiksową grafike w 3d i masz SFIV. Zmienią tylko kilka drobnych elementów, ale tu raczej chodzi tylko o mozliwosci bloku i reversali. Napewno zostanie system 3rąk 3nóg, a nie jak w Tekken ze za kazda konczyne masz przycisk. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-mess- Opublikowano 12 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2008 oj typie, nie wiem czego ty sie po sf w kwestii rozbudowania spodziewasz... to bedzie stary dobry oldschool w nowej szacie. Zagraj sobie np. w SFIII, dodaj do tego wypasiona, komiksową grafike w 3d i masz SFIV. Zmienią tylko kilka drobnych elementów, ale tu raczej chodzi tylko o mozliwosci bloku i reversali. Napewno zostanie system 3rąk 3nóg, a nie jak w Tekken ze za kazda konczyne masz przycisk. akurat trzystopniowy system uderzen jest ok. po prostu silnik na ktorym pracuje sf4 jest w stanie wprowadzic te gre w cos wiecej niz 2d :) wiecej rzutow i roznych ciosow, kombosy itp ale nie takie ze wklepiesz 3 klawisze i wyskakuje 25hit kombo (mam nadzieje ze wiesz o czym mowie :) ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0lid Opublikowano 14 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2008 wiem wiem, ale urok sf wlasnie na tym polega urok sf i np. mi to odpowiada i zbytnio nie chce nic na wzor tekkena czy sc. Stary dobry SF plus ewentulanie dodane kilka ciosow ale tylko w taki sposob jak np. pomiedzy czesciami SFII a Alphą czy trójką a tutaj cos poprostu WIELKIEGO dla ludzi siedzacych w temacie SF http://www.youtube.com/results?search_quer...mp;search_type= Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 28 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2008 http://www.gram.pl/news_6gneGO5_Street_Fig...a_360_i_PC.html SF ma wyjsc w wersjach X360, PS3 i PC :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacOSek Opublikowano 18 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2009 (polygamia.pl) Pierwsze wrażenia: Street Fighter IV Na uwagę zasługuje fragment: PS. Grałem w wersję na 360 na padzie i nie wiem jak oni to zrobili, ale ... da się! Hadoukeny/shoryukeny wychodzą bez problemów.Ciekawe, ciekawe... ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 19 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2009 http://www.gametrailers.com/player/45570.html chyba "troszke" lepsza recenzja :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...