Zyto45 Opublikowano 17 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2007 Witam. od dluzszego czasy przymierzam sie ze zlozeniem taniego zestawu htpc. zalozenia sa takie ze plyta powinna miec zintegrowana grafike i najlepiej pasywne chlodzenie ale przede wszystkim wyjscie S-Video. Mam zwykly kineskopowy telewizor posiadajacy tylko zlacza euro wiec to jedyny przystepny cenowo sposob podlaczenia komputera z telewizorem (przyznam ze nie jestem znawca tego tematu wiec jezeli znacie inne sposoby napiszcie). Jesli chodzi o plyte to juz znalazlem http://www.arest.pl/index.php?inc=produkt&...23&katid=59 ASUS M2A-VM HDMI wyjscie s-video na dodatkowym panelu. nie jest to rozwiazanie w pelni mnie zatysfakcjonujace gdyz dyskfalfikuje umieszczenie zestawu w obudowie low-profile. nie znalazlem ejdnak plyty z wbudowanym wyjsciem s-video na tylnym panelu. Prosze o pomoc rowniez przy wyborze procesora. komputer nie bedzie szczegolnie przeciazany wiec sklaniam sie ku sempronowi. dobrzeby bylo zeby byl to jakis nowszy sempron wykonany w technologii 65nm gdyz zalezy mi na niskim poborze pradu i ciszy ale rowniez liczy sie cena. Chetnie wyslucham waszych sugestii. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
capone Opublikowano 17 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2007 Hmm z S-Video to dużo płytek nie ma. Jeżeli jesteś na tyle zaawansowanym elektronikiem żeby sobie samemu zrobić przejściówkę vga-euro to polecam link http://www.elektroda.net/download/dwpl.php...a2tv/vga2tv.pdf Jeśli natomiast nie, to widziałem takie bajary na allegro za 30zł. Wtedy mógłbyś coś na wydajniejszym intelu postawić np z e2140 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zyto45 Opublikowano 17 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2007 (edytowane) dla mnie liczy sie glownie cena calego zestawu a do sluchania muzyki i ogladania TV w HD tylko zwyklej rozdzielczosci DVD system na am2 i jakims tanim sempronie wystarczy w zupelnosci a jest to znacznie tansze rozwiazanie od platformy intela Edytowane 29 Października 2018 przez Zyto45 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 17 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2007 Jak chcesz tanio, to pomysl nad 754. Wydajnosc niemal identyczna, a ceny smiesznie niskie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...