matrix1 Opublikowano 8 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2003 Cześć mam mały problem mam program nagrany w raże tylko jest dziwnie spakowany i pisze o nieznany format i krzyczy że niema rar00 Wogule ty pliki nazywają sie PART01,PART02itd:pomocy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Soker Opublikowano 8 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2003 to jest jakas gra typu RIP ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 8 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2003 Nie rozumiem co ma oznaczać "nagrany w rarze" z tego co wiem rarem się nie nagrywa ale mozę nie wiem wszystkiego. A Tobie pewnie brakuje tego pliku (np. nie ściągnołeś wszystkirgo z netu, ect.) duże pliki, archwa spakowane rarem można dzilić na mniejsze i pewnie brakuje ci któregoś z nich. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
3ho Opublikowano 9 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2003 Cześć mam mały problem mam program nagrany w raże tylko jest dziwnie spakowany i pisze o nieznany format i krzyczy że niema rar00 Wogule ty pliki nazywają sie PART01,PART02itd:pomocy no a jak maja sie nazywac? wszystkie tak samo? :P skoro wypisuje ci, ze nie ma pliku, to oznacza, ze nie ma pliku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 9 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2003 Brakuje ktoregos z woluminow... jezeli go nie odnajdziesz -> mozesz juz odrazu wcisnac reszte w KOSZ. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 18 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2003 ludzie! za stary win rar i tyle!!! stare maja r00 do r99 a nowe maja part1 itd. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 18 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2003 ludzie! za stary win rar i tyle!!! stare maja r00 do r99 a nowe maja part1 itd. Racja, jak moglem na to nie wpasc.... :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
3ho Opublikowano 19 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2003 ludzie! za stary win rar i tyle!!! stare maja r00 do r99 a nowe maja part1 itd.no ameryki to zes nie odkryl :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 19 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2003 no chyba mi nie powiesz ze ty to zrobiles? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Soker Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2003 heeeee a są raraem spakowane :) to jednak zes odkryl ameryke ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...