ki3x3k Opublikowano 8 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2003 czesc mam taki malutki problemik.... otoz chcialbym sobie jeszcze bardziej obraz rozjasnic w opcjach w monicie juz mam na maxa ale i tak jest za ciemno troche.... w windzie rozjasnilem sobie w ustawieniach detonatorow ale jak wlaczam gierke jakas to nie jest tak jak sobie rozjasnilem, samo sie zmienia.... jest moze jakis progs ktory by trzymal rozasnienie w windzie i w grach jednoczesnie lub moze jakis inny sposob ?!?! PLIZZZ HELP ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pompej Opublikowano 8 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2003 powerstrip Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luigi Opublikowano 8 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2003 IMHO, oddaj monitor do serwisu. U mnie bylo ciemno min. w 3dmarku01se w dragonik, ledwo co budynki bylo widac. Po wizycie w serwisie wszystko gra. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 8 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2003 Z tego co pamiętam to z tyłu na monitorze po zdjęciu obudowy są takie 3 pokrętełka do rozjaśniania obrazu. Jak możesz sobie rokręcić monita to zrób to. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xenon_ Opublikowano 8 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2003 Dopisz prosze model i marke twojego monitora. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ki3x3k Opublikowano 9 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2003 posiadam monit NEC MultiSync XP21.... 21 cali :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...