Consi Pit Opublikowano 18 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2007 Czołem ! Jestem poczatkującym ołwerklokersem i mam prośbę czy może mi ktoś wyjaśnić o co chodzi bo nie wiem . W ustawieniach DIRECT3D w sterownikach karty GF 7600 jest opcja " maksymalna ilość ramek do renderowania" - można ustawić od 0 do 255 /domyślnie - 3/ . Chodzi mi o to ile można bezpiecznie ustawić w celu podniesienia wydajności karty ? . Sporo już się naszukałem i nic dlatego proszę o pomoc . ' Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armo Opublikowano 19 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2007 KLIK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Avitr Opublikowano 20 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2007 KLIK BTW dla OpenGL tez to jest (domyslnie zdefiniowane na 2), ale niewidoczne w driverach, zmieniać trzeba dla np. Rivatunerem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Consi Pit Opublikowano 22 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2007 KLIKthx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...