Steven8 Opublikowano 18 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2007 Witam. Mam pytanie. Czy zasilacz Modecom MC-350 uciągnie takiego kompa? Athlon 3000+ 2X 512 MB RAM Karta grafiki Radeon X1950Pro 512 MB Nagrywarka DVD i jeszcze jeden napęd DVD (ewentualnie będę mógł go odłączyć :)) Byłbym bardzo wdzięczny za pomoc :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 18 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2007 Witam. Mam pytanie. Czy zasilacz Modecom MC-350 uciągnie takiego kompa? Athlon 3000+ 2X 512 MB RAM Karta grafiki Radeon X1950Pro 512 MB Nagrywarka DVD i jeszcze jeden napęd DVD (ewentualnie będę mógł go odłączyć :)) Byłbym bardzo wdzięczny za pomoc :wink: Jeśli MC-350 2.0 to bez najmniejszego problemu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@TI Opublikowano 18 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2007 j/w jeżeli nie masz badziewia w stylu feela to spokojnie uciągnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Steven8 Opublikowano 18 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2007 (edytowane) Mam 2,0 mianowicie tego :) http://www.komputronik.pl/Zasilacze_do_obu...pelny,id,19656/ Czy mogą być dwa napędy czy wyjąć jeden ? Mam jeden dysk twardy, 60 Giga 7200 obrotów. I jeszcze jedno, jaki procek bym mógł w późniejszym czasie do Niego wsadzić ? Myślę o jakimś Athlonie, teraz mam Athlona 3000+ Edytowane 18 Października 2007 przez Steven8 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
svende Opublikowano 18 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2007 I jeszcze jedno, jaki procek bym mógł w późniejszym czasie do Niego wsadzić ? Myślę o jakimś Athlonie, teraz mam Athlona 3000+Athlona mozesz wstawic dowolnego. Napędy też mogą być dwa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@TI Opublikowano 18 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2007 No to w zupełności starczy , zresztą co ja ci będe mówił - przeczytaj komentarze z komputronika (trochę prze kolorowane ale jest w nich trochę racji :)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Proofit Opublikowano 18 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2007 Spojz na mojego siga ;) Chyba nie musze nic wiecjej dodawac?... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Steven8 Opublikowano 18 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2007 Spojz na mojego siga ;) Chyba nie musze nic wiecjej dodawac?...Heh nie ^^ Powiedz mi tylko jeszcze, ile masz napędów ? Mówię o CD/DVD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@TI Opublikowano 18 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2007 @Steven8 Napędy są najmniejszym zmartwieniem - nawet z 5 może być ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Steven8 Opublikowano 18 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2007 @Steven8 Napędy są najmniejszym zmartwieniem - nawet z 5 może być ;) Aha, to dzięki za pomoc :) Teraz czekam na X1950Pro, nowego Athlona i ewentualnie dodatkowy 1Giga RAM-u. Dzięki za pomoc :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slow Opublikowano 18 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2007 Spojz na mojego siga ;) Chyba nie musze nic wiecjej dodawac?... z Twojego siga: |PSU Modecom MC-350ATX 2.0 PFC///wkrotce BeQUIET Straight Power E5-450W| Jak mamy to rozumiec ? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Proofit Opublikowano 19 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2007 z Twojego siga: |PSU Modecom MC-350ATX 2.0 PFC///wkrotce BeQUIET Straight Power E5-450W| Jak mamy to rozumiec ? ;) Kiedys chcialem go sobie kupic ;) ale doszedlem do wniosku ze jednak nie jest mi na razie potrzebny. A w sigu tak zostalo bo nie chcialo mi sie tego zmieniac ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deejay999 Opublikowano 28 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2007 trochę odkopie. aktualnie mam mc-350w i zastanawiam się czy da rade z e2140@3000 2x1gb@1000 8800GT 80gb+160gb ATA dvd karta tv Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 28 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2007 Gdyby nie ten 8800GT to nie było by problemu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deejay999 Opublikowano 28 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2007 a bez podkręcania udami mi sie przeczekać na tym konfigu, aż ustukam na coś lepszego niz MC-350? w sensie czy w ogóle ruszy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeatheN Opublikowano 28 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2007 (edytowane) a bez podkręcania udami mi sie przeczekać na tym konfigu, aż ustukam na coś lepszego niz MC-350? w sensie czy w ogóle ruszy?Mi mojego konfigu Modecom 350gtf (starszy model) nie udzwignol a wtedy mialem A64 3200, 2 gb ram i 8800gts Zmienilem zasilke, potem proca i reszte... Obstawiam ze nie zabardzo aczykolwiek sprobowac mozesz;P ja sprobowalem zobaczylem restarty zwiechy ( po tygodniu okolo:P) no i tyle;) Edytowane 28 Października 2007 przez HeatheN Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 28 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2007 Ruszyć ruszy, ale w Oc już bym sie bał bawić przy nim. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...