mattpl Opublikowano 18 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2007 Witam mam problem gdy nie zainstaluje sterowników do grafiki 7900gs to mi gry chodzą jak zainstaluje sterowniki od nvidi instalowałem najnowsze i bete właczam gry czarny ekran, po chwili gdy przycisne myszke albo jakis przycisk na klawiaturze tło obrazu mi sie zmienia na zielono i wyskakują jakieś kreski. Co to może być ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 19 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2007 1. W koncu to Vista na ktorej nie dziala poprawnie wiekszosc sprzetu 2. Po cholere Ci najnowsze sterowniki do starej grafiki? 3. Jaka gra? 4. Piszesz o beta sterownikach czy becie gry?! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RedSea Opublikowano 21 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2007 Nie ma jak fachowa diagnoza :mur: Instalujesz sterowniki do odpowiedniej wersji systemu x86, x64? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...