Skocz do zawartości
Ruonim

Zailka

Rekomendowane odpowiedzi

svende napisał(a):

Sprawdzałeś miernikiem, są zwiechy czy na oko "nie starcza". Bo jeśli ten Neotec z podpisu jest oparty o Huntkeya to zestaw nie powinien być najmniejszym problemem

Sond do miernika nie mogę znajść. Pozatym slysze po podkręceniu proca już cewki z 1m.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Piszczenie cewek nie ma związku z niestabilnością czy granicznym obciążeniem zasilacza.. Bez pomiarów miernikiem nie zaglądaj tu bo zostaneisz zbesztany, tyle z mojej strony

edit,: ten zasilacz spokojnie pociagnie Twój zestaw

Edytowane przez svende

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

svende napisał(a):

Piszczenie cewek nie ma związku z niestabilnością czy granicznym obciążeniem zasilacza.. Bez pomiarów miernikiem nie zaglądaj tu bo zostaneisz zbesztany, tyle z mojej strony

edit,: ten zasilacz spokojnie pociagnie Twój zestaw

piszczy strasznie gdy 11,65 skaka na 11,80 i spowrotem. Ale i tak chce miec cichszy zasilacz.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ruonim napisał(a):

piszczy strasznie gdy 11,65 skaka na 11,80 i spowrotem. Ale i tak chce miec cichszy zasilacz.

Litości :? Skacze, a nie skaka <_<

Ciężko będzie dostać coś bardziej cichego niż Corsair, ale więcej nic nie napiszę, bo znowu "mędrcy" wyleją Swoje żale :D pzdr

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

chemiczny_ali napisał(a):

Litości :? Skacze, a nie skaka <_<

Ciężko będzie dostać coś bardziej cichego niż Corsair, ale więcej nic nie napiszę, bo znowu "mędrcy" wyleją Swoje żale :D pzdr

Ale sens jest zachowany a nie mam czasu na bawienie sie polskim jezykiem w ostatnich czasach:P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Klaus napisał(a):

sjp.pwn.pl :rolleyes: I jak to w końcu jest?

Dobrze się czujesz? :lol:

EDIT: Klaus: kłania się szkoła podstawowa, lekcje języka polskiego- wiesz co to czasowniki dokonane i niedokonane? Chyba nie wiesz... Nie kompromituj się i nie ciągnij tematu...

Edytowane przez djsaint

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

djsaint napisał(a):

Dobrze się czujesz? :lol:

Nie rozumiem Twojej uwagi.

Samopoczucie mam świetne.

Ale z logicznym myśleniem trochę gorzej :? pzdr

Hmm. Spróbuję jak to z tym "logicznym myśleniem", oto wyniki:

chemiczny_ali oraz djsaint są sobie wzajemnie adwokatami albo to konto tej samej osoby, która się w tym gubi.

Słownik języka polskiego zna formę skakać oraz skoczyć. Panowie chemiczny_ali oraz djsaint tylko formę skoczyć dpouszczają. "logicznym myśleniem" nic więcej się tu nie wskóra.

Edytowane przez Klaus

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Klaus napisał(a):

Nie rozumiem Twojej uwagi.

Samopoczucie mam świetne.

EDIT

Klaus nie rób z siebie klauna. Słownik języka polskiego zna formę skakać, skoczyć, ale nie zna wyrazu skaka, bo w kontekście zdania "Napięcie skacze" nie można napisać: "Napięcie skaka". Masz rację logicznym myśleniem nic nie wskóramy, bo Ci są potrzebne lekcję języka polskiego :? Kończ Waść wstydu oszczędź :D pzdr

Edytowane przez chemiczny_ali

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

EDIT

Klaus nie rób z siebie klauna. Słownik języka polskiego zna formę skakać, skoczyć, ale nie zna wyrazu skaka, bo w kontekście zdania "Napięcie skacze" nie można napisać: "Napięcie skaka". Masz rację logicznym myśleniem nic nie wskóramy, bo Ci są potrzebne lekcję języka polskiego :? Kończ Waść wstydu oszczędź :D pzdr

A tam nie mozna tworzyc neologizmow?:P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi