Gozdek Opublikowano 8 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2003 Czesc Mam w kompie 2 hdd: Barracuda IV 40GB ATA100 oraz Maxtor DiamondMax 8 Plus 40GB ATA133 Na ktorym z tych dyskow lepiej zainstalowac WinXP na NTFS? Reszta kompa to: Soltek SL-75KAV 512 RAM AXP1800+ pozdrawiam Gozdek www.cconline.com.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
|EFFECTS| Opublikowano 8 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2003 Stawiam na system na Maxtorze bo barek nie lubie :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOBO Opublikowano 8 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2003 Stawiam na system na Maxtorze bo barek nie lubieNikt się Ciebie nie pytał czego nie lubisz .... A co do odpowiedzi na pytanie - wszystko jedno - sąto na tyle podobne dyski że nie zauważysz różnicy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luigi Opublikowano 8 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2003 Ten Maxtor jest chyba troche szybszy. IMHO lepiej na nim. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
|EFFECTS| Opublikowano 8 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2003 Stawiam na system na Maxtorze bo barek nie lubieNikt się Ciebie nie pytał czego nie lubisz .... A co do odpowiedzi na pytanie - wszystko jedno - sąto na tyle podobne dyski że nie zauważysz różnicy Na maxtora postawiłem bo jest szybszy i MNIEJ AWARYJNY! A AWARYJNOŚĆ JEST POWODEM DLA KTOREGO BAREK NIE LUBIE! WIEC NIE JEST WSZYSTKO JEDNO I NIE SĄ TO HDDKI PODOBNE... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOBO Opublikowano 8 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2003 Na tej płycie ich wydajność będzie podobna - a co do awaryjności to kwestia egzemplarza - mimo iż puściłem jużw świat kilkadziesiąt barakud nie mam dotąd żadnych sygnałów o awaryjności .... a oba mająpo 2 MB cache i tyle samo obrotów - więc i wydajnościowo są podobne - napisz mi czym się tak strasznie różnią.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luigi Opublikowano 8 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2003 A jaka jest roznica w ATA 100 i ATA 133??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
|EFFECTS| Opublikowano 8 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2003 Różnią sie tym ze mi sie 2 barki zjarały :( Moze miałem pecha... ale z opinii znajomych wnioskuje ze nie tylko mi sie jarają barki... a o/s musi byc na czyms stabilnym postawiony Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOBO Opublikowano 8 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2003 A jaka jest roznica w ATA 100 i ATA 133???W nazwie - bo w wydajności nie ..... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...