jacenty101 Opublikowano 8 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2003 czy do gierek to wystarczy? duron 1200 2x128 ddr 266 radeon 9100 shappire Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 8 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2003 Zależy do jakich gierek, do dooma 3 na full detalach nie wystraczy :lol: Ogólnie będzie spoko biegać, więc do roboty :D Pozdro. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Songoku Opublikowano 8 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2003 ja mam cos podobnego tylko jeszcze podkrecoony i Unreal Tournament 2003 na 1024x768x32 i wszystko na high smiga az miło 50 fps to mam lekko Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuKaSeKbP Opublikowano 8 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2003 powinno byc 0k z taka karta Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 8 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2003 powinno styknąc moze nie zawsze na high , ale mozna pograc. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PACO Opublikowano 8 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2003 spoko:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
|EFFECTS| Opublikowano 8 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2003 Do gierek tak... ale do nowych GIER (na fulla) nie :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=Maq=- Opublikowano 8 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2003 Jeśli cche grać w multiplay'a to wiadomo, ze wyłączy pare opcji wiec na fulla mu niebędzie potrzebne. Jak cchesz se normalnie pograć w nowe gierki to na średni detalach mozesz spokojnie pogra Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morel123 Opublikowano 8 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2003 moj qmpel ma durnia 1300mhz 512sdr i r9000pro, narazie wszystko mu fajnie smiga, ale mysle ze do czasu .... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...