emilek Opublikowano 4 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2007 Ja 1,5 tygodnia. Paczkę wysłali dopiero po tygodniu od kupna na aukcji (w ten sam dzień wysłałem pieniądze)!. Musiałem im wysłać dwa maile i dopiero wtedy wysłali. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonek_3 Opublikowano 4 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2007 Ja zamówiłem w piątek w nocy a paczka przyszła w środę albo czwartek już nie pamiętam :-) Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kyial Opublikowano 4 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2007 Czy te wentyle sa naprawde takie ciche? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilek Opublikowano 4 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2007 W tej cenie nic lepszego nie znajdziesz. Jak stoi się 1m od obudowy to ja u siebie ich nie słysze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paolo Opublikowano 4 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2007 (edytowane) Ile RPM maja na 7V te Acutake'i ? Chodzi mi zarowno i 12x12 jak i 92x92. Edytowane 4 Grudnia 2007 przez Paolo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilek Opublikowano 4 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2007 120x120 i 92x92 mają około 700 RPM (teoretycznie) jak w praktyce to nie wiem bo nie sprawdzałem jeszcze :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blazejj Opublikowano 5 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2007 Ja podobnie W piątek wpłaciłem im kase za te 2 wentyle i wysyłke, więc w pon rano powinni mieć kase, a tu dzisiaj jeszcze paczki nie ma Na meile nie odpisują(everon.pl) a aukcja na której kupiłem została usunięta.. Do tego everon.pl nie chodzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jupijupi Opublikowano 6 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2007 Dokladnie tak samo mam . W poniedzialek na allegro kupiłem 4 wentyle i od razu tego samego dnia zapłaciłem przelewem bankowym. W statusie wysyłki ( która mozna obserwować ) zobaczyłem tylko że w formie płanosci pojawiło się " przelew bankowy" czyli kaska do nich dotarła ... a dzisiaj chciałem sprawdzić czy wysłali może a tutaj aukcja została usunięta .... własnie do nich napisalem maila i zobaczymy co z tego wyjdzie .... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 6 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2007 To super firme nam Dziubek polecił ;] Mi niby wysłali w poniedziałek, więc dziś się spodziewam paczki... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jupijupi Opublikowano 6 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2007 dostałem odpowiedz: "Witam, Proszę się nie martwić, wentylatory zostaną do Pana wysłane, tylko jest małe opóźnienie dostawy, a jak widać wentylatory sprzedają się w dużych ilościach i jak widać po komentarzach wszyscy są zadowoleni. Aukcja została usunięta przez pracownika Allegro z powodu adresu WWW który znajdował się na grafice aukcji. Oto fragment maila który otrzymali.smy w tej sprawie: "Z dostępnych mi danych wynika, iż na Pańskich aukcjach nadal znajduje się niedozwolony adres strony WWW: "www.everon.pl";, znajdujący się na czerwonym pasku po prawej stronie." Oczywiście adres został stamtąd usunięty i wszystko wróciło do normy. Pozdrawiam Michał Napierała" hmmm małe opóźnienie dostawy ? :| ciekawe jak małe ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 6 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2007 jupijupi - fajnie że Ci wogule odpisali, ja wysłałem już do nich 3 meile w tej sprawie i totalna olewka klienta. Nikomu sie nawet odpisać nie chce. Skoro nie mają na stanie tych wentyli, to po co wystawiają aukcje? Za to na nowej aukcji pojawił się odnośnik do tego tematu :) , ale jak tak dalej będą traktować klientów, to chyba go usuną żeby sie ludzie nie dowiedzieli jak w kule lecą :angry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jupijupi Opublikowano 6 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2007 heh mi odpisali i wszystko opisali co i jak ;) wiec mozna im wybaczyć ... lecz w sumie troszke dziwnie robią jak wystawiają aukcje a nie maja jeszcze towaru ... :/ napisze wam kiedy paczka przyszła do mnie i co dostalem ;) pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 6 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2007 (edytowane) Za to na nowej aukcji pojawił się odnośnik do tego tematu :) , ale jak tak dalej będą traktować klientów, to chyba go usuną żeby sie ludzie nie dowiedzieli jak w kule lecą :angry: :lol2: Zaraz coś skrobnę, tylko to zamontuję jakoś ;] Dobra, szybki test i: -jest naprawdę cichy. Na maksymalnych obrotach ciut ciszej niż noiseblocker x2, na minimalnych podobnie. -wieje słabo. Na 5v raczej tylko do "luźnego biegu" (bo w 3d to raczej piekarnik będzie). Zamontuję to wrzucę kilka fotek. Mówię o wersji 120mm, mam też 80mm- jeżeli właściciel pozwoli to otworzę i porównam :P update. Zamontowałem i jestem w szoku! Acutake->noiseblocker(na scythe mine)-->acutake. Temperatura w stresie wzrosła o 1stopień względem starego układu (noiseblocker-->scythe mine--->antec 3speed). Mówie o minimalnych obrotach w obu przypadkach. Edytowane 6 Grudnia 2007 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DziubekR1 Opublikowano 6 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2007 Nie wiem co jest grane, bo do mnie paczka przyszla raz dwa :) Pogoncie na GG moze Milansa, to sie cos poprawi ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aasat Opublikowano 8 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2007 Właśnie otrzymałem 2 wiatraczki 92mm oraz 120mm Potwierdzam, wiatraczki są ciche, niedawno kupiłem Paspt'a 92mm z promocji, ale okazały sie totalną pomyłką. Wersja 92mm jest cichsza od 120mm. 92mm przy pełnych obrotach jest słyszalna, ale nie wpada w wibrację Generalnie udany zakup Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Creer Opublikowano 8 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2007 Witam, ja mam szybkie pytanko czy Acutake Fan 120mm pracuje glosniej w pozycji poziomej przykrecony np na dol albo na gore obudowy? Gdzies czytalem ze te lozyska najciszej pracuja tylko w pozycji pionowej czyli przykrecone np do tylu obudowy. Jak to z tym jest? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 8 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2007 Od środy mam 2 Acu w budzie (120mm i 92mm). Dla mnie są bardzo ciche (w "tle" GT ref na 25% fan i Akasa AK-965 na 600rpm + 120mm z psu). Wieją całkiem znośnie (aczkolwiek wcześniejszy TT Silent Wheel 130mm wiał wyraźnie mocniej - no ale był też głośniejszy). Ogólnie jestem bardzo zadowolony. Co do sklepu: Ja zaś sam sobie opóźniłem dostawę, bo formularz na www nie zapisał mojego adresu, a nie odbierałem telefonów ze sklepu... A tak to żadnych problemów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Labovsky Opublikowano 9 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2007 Witam, ja mam szybkie pytanko czy Acutake Fan 120mm pracuje glosniej w pozycji poziomej przykrecony np na dol albo na gore obudowy? Gdzies czytalem ze te lozyska najciszej pracuja tylko w pozycji pionowej czyli przykrecone np do tylu obudowy. Jak to z tym jest? Jak dobrze mniemam Acutake mają odmianę łożyska ślizgowego. Nie powinno być głośniej przy pracy poziomej, ale trzeba liczyć się z tym, że łożysko szybciej się zużyje. Ofkors nie ma co dramatyzować, że po tygodniu zacznie się zacierać - trudno bowiem ocenić kiedy. Wiadomo tylko, że szybciej niż w pionie... a łożyska ślizgowe i tak są najmniej trwałe spośród występujących w wentylatorach. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blazejj Opublikowano 11 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2007 Do mnie już 2 sztuki doszły Evereon jednak pokazał klase i z tej racji że nie ma normalnej wersji, to wysłał wersje Pro Zaraz montaż na S1 @ 88GT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulizzor Opublikowano 11 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2007 Evereon jednak pokazał klase i z tej racji że nie ma normalnej wersji, to wysłał wersje Proto ja też chce żeby pokazali klasę ;) przelałem kase 4.12 i do tej pory nic... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jupijupi Opublikowano 11 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2007 (edytowane) ja przelałem 3.12 i nadal nic :/ .... czekam i czekam ... i mam nadzieje że wyślą mi wersje pro ... albo moze super turbo pro ;) @błazejj i jak słychać je ? Edytowane 11 Grudnia 2007 przez jupijupi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blazejj Opublikowano 11 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2007 (edytowane) Polecam męczyć tego gościa na gg Piszcie mu że do tej pory nie macie wentyli 5062861 Edytowane 11 Grudnia 2007 przez Blazejj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulizzor Opublikowano 11 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2007 ja juz mu puściłem massage jakos godzine temu ;) trzeba bedzie poprawić za jakis czas :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jupijupi Opublikowano 11 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2007 @błazejj dzieki za gg i jak tam się spisuje ... oceń go ;) co do tych przesyłek to moim zdaniem troszke lekceważą klientów... :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blazejj Opublikowano 11 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2007 Przejrzyj temat o s1 i 88gt Z metra prawie nie słychać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 12 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2007 Nie no panowie ile można czekać???? Półtora tygodnia i ani wiatraków, ani żadnej informacji o wysyłce. żeby sie samemu upominać ileś razy o wysyłke i to bez skutku, to już totalna olewa klienta. Kupiłem na allegro wiec jak do poniedziałku nie dojdą, to bede mógł z czystym sumieniem pierwszego nega wystawić.... i myślę że nie będe w tym osamotniony. No chyba że jednak firma sie w jakiś sposób wybroni... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jupijupi Opublikowano 12 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2007 dzisiaj juz na nich napadlem przez gg i powiedzieli ze okolo 16 bedzie kurier i to wysla ... kurier podobno byl bo dostalem maila: "Informujemy, że przesyłka została nadana. Data nadania: Rodzaj przesyłki: Numer przesyłki: W przypadku wysyłki kurierem towar zwykle dociera na drugi dzień roboczy. Poczta polska dostarcza przesyłki w przeciągu 1-2 dni roboczych. Życzymy miłego użytkowania zakupionego towaru. Pozdrawiamy Sklep Everon.pl " ale co najlepsze data nadania, rodzaj przesyłki i numer to puste pola :/ ... mam nadzieje ze w piatek dostane towar bo jak nie to sie na serio wku**** .... w poniedzialek w tamtym tygodniu przelałem kaske ... dla mnie to rowniez przesada ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kyial Opublikowano 12 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2007 Zaczynam się cieszyć, że nie zamówiłem. To zacyzna się jakiś horror robić.... i nawet informacji żadnej Wam nie wyślą... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jupijupi Opublikowano 12 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2007 ja mysle ze wentyle dojdą tylko że z mega opóźnieniem :/ ... ale ok bywa czasem że coś się może opóźnić bo różne przypadki po ludziach chodzą ale mogliby chociaż napisać co i jak ! a nie cisza ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blazejj Opublikowano 13 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2007 (edytowane) Wczoraj gość miał w opisie że wszystkie zaległe wysyłki wysłane W piątek powinnny dojść Edytowane 13 Grudnia 2007 przez Blazejj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...