Iglak Opublikowano 8 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2003 Od 3 dni nie działają programy wymienione w temacie (brak połączenia). Internet Explorer i Opera działają normalnie! Proszę o pomoc. Zauważyłem, że niedawno zmieniono mi wewnętrzne IP w sieci, może to ma jakieś znaczenie? Jestem "zielony" w tej dziedzinie, więc proszę o wyrozumiałość :roll: pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 8 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2003 Może masz zablokowane porty? Możesz ściągać pocztę innym programem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernieball Opublikowano 8 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2003 czy np jesli korzystam z outlooka expressa i poczta odbiera mi sie strasznie chamsko (czesto rozlacza z serwerem) to innym programem moze dzialac dobrze ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 8 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2003 moze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ali Opublikowano 8 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2003 8) Może masz zainstalowany jakis program firewall??Ja tez tak mialem ostatnio po wykasowaniu firewalla wsyztsko zaczelo chodzic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iglak Opublikowano 8 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2003 Może masz zablokowane porty? Możesz ściągać pocztę innym programem?Zainstalowałem program The Bat i też go nie łączy :!: Co robić ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 8 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2003 Czyli masz gdzieś poblokowane porty. Prawdopodobnie jeśli to nie ty je blokujesz to jest to blokowane na routerze. Zgłoś się do kogoś kto tym administruje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iglak Opublikowano 8 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2003 Jak sprawdzić, czy ja tych portów nie blokuję? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuKaSeKbP Opublikowano 9 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2003 Jak sprawdzić, czy ja tych portów nie blokuję?nie blokujesz bo niemasz dostepnu do servera :> udostepniajacego net Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...