RomuluS` Opublikowano 19 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2007 Waham sie ktory zasilacz wybrac do nastepujacego kompa: E2160 2x1GB 800MHz ram 8600GT dysk, dvd-rw i pare innych smieci ;) Poczatkowo myslalem o Modecom MC 350 2.0 PFC Ale pomyslalem ze 350W moze byc niewystarczajace przy probie podkrecenia proca na @2,8GHz i z grafa na podwyzszonych taktach. Wiec teraz waham sie pomiedzy: http://allegro.pl/item255213096_zasilacz_c...c_24m_gwar.html a http://allegro.pl/item253958200_zasilacz_a...0_pnf_400w.html Nie ukrywam, ze budzet ograniczony, wolalbym zeby owy ModeCom byl wystarczajacy, jednak mam pewne obawy co do niego. Ktory zasilacz wybrac? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blazejj Opublikowano 19 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2007 Bierz Amacroxa W tej cenie najlepszy wybór Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RomuluS` Opublikowano 19 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2007 Rozumiem, ze nawet nie warto ryzykowac kupna modecoma? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duke666 Opublikowano 19 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2007 Ja wlasnie zakupilem Amacrox Warrior'a i jestem z niego bardzo zadowolony. Jest o niebo cichszy od mojego poprzedniego zasilacza, a pozatym ma dobra sprawnosc!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
svende Opublikowano 19 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2007 Poczatkowo myslalem o Modecom MC 350 2.0 PFC Ale pomyslalem ze 350W moze byc niewystarczajace przy probie podkrecenia proca na @2,8GHz i z grafa na podwyzszonych taktach.Modecom starczy w zupełności, możesz spokojnie podkrecać do granic możliwości sprzętu i modernizować w przyszłości. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RomuluS` Opublikowano 20 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2007 Po opiniach myslalem, ze modecom uciagnie ten sprzet, ale na defaultowych taktowaniach. Ale skoro mowisz ze mozna dobrze na nim krecic, w takim razie zdecyduje sie na niego. Dobrze byloby, jakby ktos jeszcze potwierdzil Twoje zdanie, chociaz po Twoich postach widze, ze jestes dobry w te klocki ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...