pididi Opublikowano 19 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2007 (edytowane) Witam, Pytanie jak w temacie, czy Infinty wejdzie na DS4? Czytałem, że są 2 rev: 1.0 i 2.0 i do tej drugiej ponoć wchodzi, ale wolałbym się upewnić jak to jest... Ew. czy zmieści się po lekkim przypilowaniu/powyginaniu finów Scythe'a... pozdrawiam, pdd EDIT: o cholera, chyba właśnie znalazłem: http://www.scythe-eu.com/forum/mainbaord-c...ility-list.html jesli mugen = infinty (a infinity nie ma w spisie produktów) to sie miesci ;) Edytowane 19 Października 2007 przez pididi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Najgorszy77 Opublikowano 21 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2007 Witam, Sorry za to, że nie znam odpowiedzi na Twoje pytanie ale mam własne. Właśnie zamówiłem tą płyte i otrzymam ją w tym tygodniu rev.2.0. Możesz napisac jak oceniasz swoją ? Jak OC, rozmieszczenie, kompatybilność itp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...