4rch0n Opublikowano 20 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2007 Witam, czy ktoś pomoże mi napisać plik .bat (o ile się da) który będzie przy użyciu lame po kolei dekodował wszystkie utwory mp3 w folderze do wav a następnie kodował je w niższej jakości do mp3? Jak na razie muszę wszystko robić ręcznie za pomocą skrótów, co jest bardzo czasochłonne. Inne aplikacje raczej nie wchodzą w grę... Chyba, że ktoś zna naprawdę ciekawy program do tego co chcę zrobić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kfgz Opublikowano 20 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2007 (edytowane) http://www.koders.com/noncode/fid2383703CC...CB2D8CE8AE.aspx Zmień "set OPTS=--preset cd" wedle uznania. Edytowane 20 Października 2007 przez Dj_AnT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4rch0n Opublikowano 20 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2007 Dzięki, właśnie tego szukałem :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 21 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2007 swoją drogą.. Total commander z odpowiednim pluginem.. zaznaczsz pliki... alt+f7 i kompresuje :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...