annie1989 Opublikowano 20 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2007 Witam wszystkich, Mam problem z laptopem, nowym zreszta, bo majacym tydzien. Dzisiaj chcialam skorzystac z niego na zasilaniu bateryjnym i.... nie da sie go nawet wlaczyc. Bez zasilania z gniazdka moj laptop w ogole nie reaguje. Kiedy jest podpiety do pradu to w menu wyswietla mi sie informacja o stanie naladowania baterii (zalosne 38% i nie zmienia sie w ciagu calego dnia).Od momentu kupienia laptopa nie probowalam go uruchamiac na zasilaniu bateryjnym wiec nie wiem czy bateria nie dzialala juz od momentu zakupu czy cos sie z nia stalo dopiero teraz:/ Kiedy wylacze komputer swieci sie dioda, ktora mowi o rzekomym ladowaniu baterii. Co mam zrobic? Prosze o rade, bo lapciak jest mi potrzebny bez kabelka:( Pozdrawiam, Ania Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anx239 Opublikowano 21 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2007 Niestety do serwisu trzeba się udać. Awaria elektroniki w baterii. Miałem to samo w Acerze - 8% na stałe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...