odjazdowicz Opublikowano 20 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2007 Obczaiłem sam kilka płyt. Którą mam <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span>: Gigabyte GA-P35-DS3 albo Gigabyte GA-P35-DS3R czym się różnią???? Abit IP35-E Microstar P35 NEO-F EVGA nForce 650i Foxconn P35A Raczej obstawiałem między gigabyte'm a abitem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beka Opublikowano 20 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2007 SZUKAJKA MODE ON >.< Było wałkowane miliony razy, każda mobo ma swój obszerny topik ... Może samy mamy za Ciebie kupić :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robowsky Opublikowano 20 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2007 Only Foxconn P35A Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredek Opublikowano 20 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2007 Gigabyte GA-P35-DS3 albo Gigabyte GA-P35-DS3R czym się różnią???? Jest szukajka....jest google....czasem warto tego użyć i bedziesz wszystko wiedział ;] Co do płyt to stawiałbym na Foxconna P35A, lub dołożył do MSI P35 Neo2-FR, ewentualnie Abit Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
odjazdowicz Opublikowano 21 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2007 Ostatecznie wahając się pomiędzy Abitem i Gigabytem brak obsługi NCQ i dziwne problemy przy uruchamianiu (podwojny start) w przypadku Abita wybrałem gigusia. Jak jest z serwisem w AGITO?? Czy to solidny sklep? czy może ktoś polecić jakiś inny sklep w wawie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...