domel543 Opublikowano 21 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2007 Witam, mam laptopa Asus seria F5 - gdy był wyłączony podłączyłem pod wyjście monitora(D-SUB).W TV ustawiłem tryb RGB PC i obraz był, wszystko OK. Wyłączyłem komputer - odłączyłem już TV, ale laptop nie wstawał po włączeniu przycisku power świeciła się tylko zielona dioda - poza tym brak reakcji(wiatraki się nie kręciły, nic nie było słychać itp.) wyjąłem baterię po czym spróbowałem jeszcze raz - to samo, zresetowałem go wciskając dwa razy przycisk na mobo - wedle instrukcji wcisnąłem power i laptop działał bez żadnych zastrzeżeń...niestety po wyłączeniu znów te same objawy z tym że laptop po resecie nie wstaje... macie jakieś sugestie? - komputer jeszcze reaguje zapalając odpowiednią diodę po podłączeniu do zasilania... Nie jest już na gwarancji...co się mogło popsuć, z jakimi kosztami muszę się liczyć? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 21 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2007 ja bym go jeszcze raz zresetowal, wyjal baterie i zostawil na dluzej a pozniej wgral nowego biosa :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domel543 Opublikowano 22 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2007 robiłem to wielokrotnie tzn. resetowałem a baterię wyjąłem na całą noc...bez skutku a za biosa się nie biorę żeby go jeszcze bardziej nie uwalić :P oddałem go do kolegi który pracuje w serwisie, zobaczymy co powie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...