MR_Piterr^ Opublikowano 21 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2007 Siema to muj pierwszy post. Przeszukałem forum i neta jakoś nie znalazłem tematu podobnego do mnie. Więc wymagania. Procesor : INTEL DUAL CORE lub AMD (tylko żeby nie dostępował wydajności intelowi). Pamiec RAM 1024MB minimum HDD 80GB minimum (7200prm jak by był to było by fajnie) Naped DVD oczywiście nagrywarka Ekran 15.4 1280X800 minimum Karta grafiki 64MB minimum Bateria nie tak ważna ale sprzydało by sie żeby wytrzymała 1h Port USB TAK 2X USB 2.0 minimum Fax/Modem TAK Karta sieciowa TAK RJ45 + WIFI Laptop główie do aplikacji wiec jestem jakoś bardziej przekonany do intela. Grafika nie musi być wydajn a 64MB stykna. Laptopa siostra bedzie uzywała do stufiów więc bateria nie musi być wydajna ale żeby trzymała z 1h . Wachałem się nad Pentium M ale czytałem ze intel core duo jest wydajniejszy. Cena nie może przekroczyć 2500zl. Nie chcem Acera bo czytałem i nie zaciekawie się trzyma. Hp ma druga siostra i chodzi bez zarzótów. Jakieś moze jeszcze inne firmy polecacie(które się nie psóją). Niezawodnosć to podstawa. Waga nie gra roli. P.S. Co powiecie na tego HP COMPAQ C-540 tylko troche mało USB (ale huby istnieją ;p) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Griszman Opublikowano 21 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2007 Ja na początek zainwestował bym w słownik języka polskiego a za to co by zostało kupił laptopa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MR_Piterr^ Opublikowano 21 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2007 Ja na początek zainwestował bym w słownik języka polskiego a za to co by zostało kupił laptopa. Fajnie że nabijasz posty. JAK bym sie pytał czy umie ortografie to bym poszedł do polonistki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tw_psycho Opublikowano 21 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2007 http://www.gvcnet.pl/?mod=5&id=1324 mysle ze to najlepsza opcja. A kolega ma racje - chcesz pisac publiczne posty, to pisz je poprawnie. To jak piszesz odwierciedla Twoj szacunek do reszty internautow oraz do samej Ojczyzny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...