TranceLover Opublikowano 21 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2007 Witam Was ;) Planuje dokupienie do mojego kompa pamięci. Obecnie mam 2x512mb PDP Patriot Signature KH. Od jakiegoś czasu widzę, że przydałoby mi się więcej pamięci dlatego planuje dokupić jeszcze 1gb. Mam w związku z tym pare pytań: 1)Czy jak mam teraz pamięci 2x512mb PDP to jak kupie np. GoodRam 2x512mb nie będzie problemów? Nie będą się "gryzły"? 2)Lepiej dokupić 2x512mb (i mieć 4x512mb) czy może 1gb (i mieć 2x512mb + 1gb)? 3)Jaką firmę poleciacie: GoodRam, Kingston czy może Geil? Niestety mam pamięci DDR I a pamięci PDP DDR ciężko jest już dostać a jak się już znajdzie to niestety cena jest wysoka - a teraz mam ograniczony budżet :( Bardzo Was proszę o pomoc i porady! Z góry dzięki ;) Pozdrawiam wszystkich :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 21 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2007 Ludzie przestańcie z tymi geilami... IMHO brać 2x 512 goodrama-będzie dual chanel. Nie powinny sie gryźć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TranceLover Opublikowano 21 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2007 A jakbym kupił 1gb w jednej kości? Dobrze by się takie rozwiązanie sprawdziło - 2x512mb PDP + 1gb np. GoodRam? Tak to w przyszłości mógłbym kupić jeszcze jedną kość i miałbym 3gb ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość markee Opublikowano 21 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2007 Ja bym jednak wybrał 2x 512. Najlepiej jak będą miały te same czasy dostępu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TranceLover Opublikowano 21 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2007 Ja bym jednak wybrał 2x 512. Najlepiej jak będą miały te same czasy dostępu. Chodzi o timingi? Sorry, że zadaje pytania, które wydają się banalne ale nie ukrywam, że długi czas nie miałem większej styczności z wiedzą "pecetową" ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 21 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2007 Ja się pozbywam 1GB w jednej kości Samsungów UCCC. Zainteresowany?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patrykkupczyk Opublikowano 21 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2007 Crucial Ballistix pc4000 :), super ramki ale te samsungi od Yogick ja bym brał na Twoim miejscu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TranceLover Opublikowano 21 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2007 Ale by współgrały ze sobą? 2x512mb i 1gb? Czy jednak lepiej kupić drugi 1gb w dualu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 22 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2007 najlepiej kupić ode mnie 2x512 bh5 za kupę kasy :blurp: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...