mr_han1 Opublikowano 21 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2007 Mianowicie mam nowego kompa: Płyta jak w temacie, semptron, 1gb ramu. Mój problem wygląda następująco. Nie mam oryginalnej płyty ze sterownikami i nie działa mi dziwęk. Oczywiście próbowałem użyć sterów ze strony producenta ale one też nie działają :mur: . Może ktoś ma jakieś rozwiązanie lub jakieś inne sterowniki. Proszę o pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
finish Opublikowano 21 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2007 Pewnie chcesz uruchomić muzyczną zintegrowaną na płycie? Sprawdź w opcjach biosu czy jest włączona, lub ustaw zworkami na płycie, jeżeli jest taka opcja na tym asusie (chyba jest jak patrze na zdjęcie tej płyty). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mr_han1 Opublikowano 22 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2007 (edytowane) A w jakim menu może być opcja włączani karty dźwiękowej ? Edytowane 22 Października 2007 przez mr_han1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...