Norbi2 Opublikowano 21 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2007 Witam, mój kolega kupił komputer w roku 2003 ma procesor intel 2083mhz (czy jakos tak) wszystkie części od nowości orginalne 256ram płyta główna asrock. I temperatura procesora jaką nam wykazał EVEREST wynosiła 11stopni na procesorze. Czy jest możliwe osiagniecie takiej temperatury na orginalnych częściach bo coś mi się w to wierzyć nie chce. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlashBeast Opublikowano 21 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2007 Mi sensor w procu mówi czasem, ze mam rdzenie po -2'C a caly procesor ma 80'C zdaniem sensora. Olej to - źle czyta temperatury. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robowsky Opublikowano 21 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2007 Dokładnie nie ma co wierzyć takim temperaturom, ja po wymianie Boxa na Pentagrama też nie widzę różnicy, a to pewnie przez to że skopany jest czujnik. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...