gruszek Opublikowano 21 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2007 Witam, miałem kiedyś myszkę bezprzewodową A4tech. Kiedy nie była używana dłużej niż kilka minut zapadała w stan uśpienia, trzeba było nią poruszać żeby się obudziła, trwało to jakieś 2 sekundy, czasem jedną. Niby mało ale bardzo mnie to wkurzało kiedy chciałem nagle skorzystać z komputera i dla tego ją sprzedałem i kupiłem prawie taka samą tylko przewodową. Ostatnio zapytałem koleżankę, która ma mysz bezprzewodową Logitecha i mówi, że nie ma czegoś takiego. Więc chciałem tutaj zapytać żeby się więcej osób wypowiedziało - czy wasze myszki bezprzewodowe też tak usypiają? Napiszcie jakie macie modele i czy usypiają czy nie. (interesuje mnie mysz Logitech RX650, ew. podobna w komplecie z klawaturą) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robowsky Opublikowano 21 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2007 Ja mam MX1000 i sie usypia, ale gdy tylko poruszę to w mgnieniu oka sie budzi ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teraw Opublikowano 7 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2007 dokladnie tak. tez mam mx1000 i usypia, ale budzi sie w ulamek sekundy, tak szybko, ze nie przeszkadza nawet przy graniu (tak, tak, czasem mysz zdazy usnac podczas grania, lubimy czaic sie ze snajperka :) ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...