Prze-m-ek Opublikowano 21 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2007 (edytowane) Witam \ rozbudowujac kompa potzebuje plytki pod e2140, max ile moge dac to 250zl i jednoszesnie mysle od oc (licze na 3ghz) Zastanawiam sie nad 3: GA-965P-DS3 GA-P31-S3L EVGA 650i Ultra Czekam na porady Edytowane 21 Października 2007 przez Prze-m-ek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 21 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2007 Witam imiennika :) Ja jestem za bramką 2 : P31. W testach wypada bardzo dobrze (a biorąc pod uwagę cenę: znakomicie), wydajność jak P35, do niezbyt wysokiego o/c w zupełności styknie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajak28 Opublikowano 21 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2007 GIGABYTE P31-DS3L :). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prze-m-ek Opublikowano 21 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2007 czym sie rozni wersja ds3l od s3l, no mnie interesuje te 3ghz z tego procka, to myslicie ze plytka bedzie odpowiednia? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xacti Opublikowano 21 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2007 Rozni sie jakoscia kondensatorow. D ma lepsze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 21 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2007 Mobczak utrzymał ~370MHz fsb na Core 2 Quad... Więc jak dobry procek się trafi to 3GHz na PE to nie będzie żaden problem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredek Opublikowano 21 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2007 czym sie rozni wersja ds3l od s3l, no mnie interesuje te 3ghz z tego procka, to myslicie ze plytka bedzie odpowiednia? DS3L ma tzw. kondensatory typu Solid, czyli o podwyższonej trwałości :wink: Do 3ghz styknie spokojnie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prze-m-ek Opublikowano 21 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2007 dobra a teraz skad moge wiedziec przy kupnie ze procek bedzie dobry( dobrze sie krecil ) czy jakies trefny? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 21 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2007 Albo będziesz miał pecha, albo będziesz miał szczęście... Teraz trudno powiedzieć z jaką pewnośc, że ta seria jest dobra, natomiast ta jest zła... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredek Opublikowano 21 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2007 (edytowane) dobra a teraz skad moge wiedziec przy kupnie ze procek bedzie dobry( dobrze sie krecil ) czy jakies trefny? Z nikąd :wink: Nawet mając świadomość że kupujesz serie która dobrze sie kręci może Ci sie trafić padaka ;] Albo kupujesz selekta albo musisz sie liczyć z tym że to loteria :) Edytowane 21 Października 2007 przez Fredek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prze-m-ek Opublikowano 21 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2007 a oplca sie dolozyc te 50zl zeby miec mnoznik 9x chodzi mi o e 2160 ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 21 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2007 w sumie masz większą pewność, że będziesz miał te 3GHz... ale wg. mnie płacić te 50zł nie ma sensu .... (no 40zł) Sam tak się zastanawiam, bo jestem na kupnie, ale jestem bardziej za 2140... najwyżej mówi się trudno. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prze-m-ek Opublikowano 21 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2007 chyba wezme e2160 za 249zl z agito Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beka Opublikowano 21 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2007 Dobrze, bo na E2140 złapiesz niskiego walla i kiszka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prze-m-ek Opublikowano 21 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2007 a to na e2160 wall nie wystepuja? poza tym jak kupie w sklepie box to w pudelku bedzie zmontowany z pasta itd, czy wszystko samemu bedzie trzeba skladac? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samolot Opublikowano 21 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2007 dostaniesz proca + radiator i wentyl pasta jest nalozona juz na spod sam montaz jest dziecinnie łatwy, wciskasz takie plastikowe bolce pamietam koszmar na socket A :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prze-m-ek Opublikowano 21 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2007 chodzi mi o to ze w sklepie internetowym mam 10 dni na zwrot zakupionego przedmiontu, to czy moglbym tak robic ze pakuje proca do plyty, sprawdzam czy sie dobrze kreci, a jak nie to odsylam jak nowego do sklepu :P ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blasphemy Opublikowano 21 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2007 chodzi mi o to ze w sklepie internetowym mam 10 dni na zwrot zakupionego przedmiontu, to czy moglbym tak robic ze pakuje proca do plyty, sprawdzam czy sie dobrze kreci, a jak nie to odsylam jak nowego do sklepu :P ?? Nie. Myśl... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
killer805 Opublikowano 22 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2007 Nie. Myśl... chyba że wsadzi jakiegoś no-name 200w i proc sie spali i mu dadza drugiego aż bedzie 3Ghz :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prze-m-ek Opublikowano 22 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2007 no, ale to przed wlozeniem na plyte musze zrywac jakies plomby czy cos? czy wkladam, wyjmuje i jest jak nowy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samolot Opublikowano 22 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2007 na pudelku od boxa są plomby i wątpie zebys otwarł pudelko bez sladow ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
killer805 Opublikowano 22 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2007 Ale jak spalisz go to ci wymienia tylko moze mobo pujsc z nia i nietylko ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HucK Opublikowano 22 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2007 Ja tam po paru rozczarowaniach kupuję tylko selekty. Właśnie dotarł do mnie E2140@3.2ghz (100% oc standard v core). PS: Też jestem Przemek :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prze-m-ek Opublikowano 22 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2007 to gdzie takiego selekta moge dostac i za ile? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beka Opublikowano 22 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2007 W Giełdzie, cena zależy od tego co procek umie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HucK Opublikowano 22 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2007 Napisz do gościa z forum o nicku Sector. On się bawi tymi prockami, od niego kupiłem tego. :) Na razie czeka na półce na płytę. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...