amazing Opublikowano 21 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2007 (edytowane) Wczoraj jeszcze przed nawaleniem napedu zrobilem obraz plyty z Vista, teraz podmontowalem ja w daemonie, klikam setup.exe i nic sie nie dzieje, co jest? :| Czyli glownie chodzi o odpalenie instalatora z dysku. Z gory dziekuje za pomoc. Edytowane 21 Października 2007 przez amazing Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzechuk Opublikowano 21 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2007 po co obraz? skopiowac pliki do jakiegos katalogu na twardzielu... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amazing Opublikowano 21 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2007 Nie mam zainstalowanej Visty wypakowanej, tylko sam instalator. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robowsky Opublikowano 21 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2007 Nie mam zainstalowanej Visty wypakowanej, tylko sam instalator. To wypakuj cały obraz Visty Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amazing Opublikowano 21 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2007 Wypakowany, szkoda tylko, ze po kliknieciu setup.exe nic sie nei dzieje. :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 22 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2007 litosci... dvdrom kupujesz nowy za 50 zl.. a nagrywarke za 100... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m15m Opublikowano 18 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2008 Odświeżam temat - orientuje się ktoś jak zainstalować Vistę x64 PL bezpośrednio z dysku twardego (HDD)? Próbowałem instalować (czysta instalacja - nie upgrade, zresztą ten był niedostępny) z poziomu systemu XP x64 SP2 EN z obrazu/plików instalacyjnych Visty x64 PL, instalator się uruchomił, grzecznie przyjął sterowniki AHCI, skopiował, wypakował pliki, zresetował kompa, instalował chwilę dalej, po czym przerwał instalację informując komunikatem: "Windows could not set the offline locale information. Error code: 0x80000001". Podejrzewam, że chodzi o inną wersję językową Visty względem XP-ka, z którego uruchomiłem instalator. Jednak z tego, co się orientuje to nie ma XP x64 PL, także nie sprawdzę takiej opcji... Zna ktoś jakiś sposób na to by uruchomić instalator Visty x64 PL z dysku twardego i z powodzeniem zainstalować w ten sposób system? PS: Tradycyjna metoda instalacji z płyty DVD odpada, bo... nie ma napędu DVD w kompie docelowym; instalacja z 4GB pendrive też odpada - z analogicznych przyczyn ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...