Cin666 Opublikowano 21 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2007 Witam mam problem z w/w klawawiatura. Nieraz potrafi przestac pisac lub wyciagac jakies znaki np"(((((((((((((((((((((((((" własnie raz nacisnełem nawias a mi wwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwyszyło (znowu) co widac. Prosze o pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gura Opublikowano 26 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2007 siemka cin, mialem identyczny problem z ta sama klawiatura - z tym ze dzialo sie to na lapsie, myslalem ze walnieta jest albo cos, niedawno kupilem kompa stacjonarnego z glupia franc podlaczylem logitecha premium pod niego i dziala bez problemu. moj ojciec tez ma lapsa - przegadalem u niego na tlenie ze dwa tygodnie sporo czasu - rowneiz dzialala bez problemu. nigdy zadnych sterownikow nie dogrywalem. moim zdaniem wina systemu, nie mam innego wytlumaczenia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo.k Opublikowano 26 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2007 Mialem podobna sytuacje z zestawem Logitech Desktop Cordless MX3200 laser. I to w dwoch kompach dwa takie same zestawy objawialy po krotkim czasie takie same problemy z wielokrotnie powtarzana czcionka. Pomoglo podlaczenie danej klawiatury na chwile do innego kompa. Po tym wszystko wrocilo do normy. Nie wiem czy to wina systemu,ale troche dziwne,ze wystapily te problemy z klawiaturami Logitecha. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...