RadAg! Opublikowano 21 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2007 Hej! Macie jakas wiedze na temat tej plyty? Czy warto ja kupowac? Czy sa z nia jakies problemy? Dokladnie to model o oznaczeniu NF4SK8AA-8EKRS. Do tego chce wsadzic AMD 3700+ San Diego. Czy to tobry pomysl na zmiane platformy? zmieniam z socket A a przy 939 nie musze inwestowac w DDR2. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samolot Opublikowano 21 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2007 zalezy za ile Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beka Opublikowano 21 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2007 Jak tanio to bier http://www.hothardware.com/articles/Foxcon...A8EKRS/?page=10 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadAg! Opublikowano 21 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2007 Nowa za 250 zl. Potrzebuje dobrej plyty na s939. niestety nie ma szans dostac nowej DFI Lan Party a ta mam w drugim kompie i jest wspaniala. Szukam czegokolwiek co jest dostepne w sklepach bo chce nowa plyte, czegos markowego, stabilnego, dobrego do sredniozaawansowanego O/C... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samolot Opublikowano 21 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2007 za 250zł to masz gigabyte na p31, san diego widze kosztują około 200zl na allegro dokładasz pare złotych i masz nowy socket, wypasiony proc (e2140/2160) ram tylko sprzedasz bo ddr1 drogie nadal i bedzie miodnie ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadAg! Opublikowano 21 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2007 ile zlotych i co to jest p31? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beka Opublikowano 21 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2007 250 zł :P P31 to chipset, pełna nazwa - Gigabyte GA-P31-S3L Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadAg! Opublikowano 21 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2007 250 zł :P P31 to chipset, pełna nazwa - Gigabyte GA-P31-S3LA dasz mi 250 zl? Bo jak mi nie dasz to ja wole sie trzymac budzetu jakim dysponuje :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beka Opublikowano 21 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2007 Piszesz, że masz na mobo 250 zł, to podajemy rozwiązanie wydajniejsze i lepsze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadAg! Opublikowano 21 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2007 dokładasz pare złotych i masz nowy socket, Napisales ze musze dolozyc ale niejasno. Co piwinienem kupic twoim zdaniem i napisz dokladnie bo nadal nie wiem czy ten p31 to jest pod AMD czy Intela i pod jaki socket?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beka Opublikowano 21 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2007 Procek - E2140/E2160 Gigabyte P31 1GB DDR2 667 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...