Krzychu_Mac Opublikowano 22 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2007 Witam, mam problem z tą płytką, mianowicie po złożeniu komputera,a i chęci zainstalowania Windowsa zauważyłem ze naped (samsung podłączony na SATA) i dysk też na SATA bardzo wolno "chodzą" instalacja Visty zatrzymywała sie kilka razy i trwala ponad godzinę(na koncu okazalo sie że i tak nie działą). Po podłączeniu napedu na IDE dzieje się to samo, natomiast gdy dysk podłącze do innego kompa to instalka idzie normalnie. Może cos w biosie jest źle ustawione, bo jest to dziwne zeby komputer nowy działał wolniej od starego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robowsky Opublikowano 22 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2007 Ja mam podobnie na Foxconnie, podczas instalacji np. Visty nim sie pojawi ekran i tam gdzie sie podaje Klucz, to muszę czekać kilka minut :( nie wiem co jest , też mam nagrywarke i dyski na sata. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trab Opublikowano 22 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2007 (edytowane) robowsky wylacz obsluge stacji dyskietek w biosie jesli jej nie posiadasz, powinno pomoc. Edytowane 22 Października 2007 przez trab Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...