M.G Opublikowano 22 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2007 (edytowane) Jaką polecacie płytę główną pod procka E4500 płytka tak do 350 zł bardzo dobra żeby się nadawała do OC :D a tak przy okazji jaki radiator polecacie do tego procka aby po podkręceniu nie grzał zbytnio czy ten co jest w boxie wystarczy ? Edytowane 22 Października 2007 przez M.G Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beka Opublikowano 22 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2007 Procek na E2160 + płyta - Foxconn P35A / Abit IP35-E / MSI Neo2-FR . Na procka nakładasz jakieś chłodzenie i git ;) Jaka reszta ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robowsky Opublikowano 22 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2007 Foxconn P35A ;) i dobre chłodzonko :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M.G Opublikowano 22 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2007 jaki radiator polecacie dość tani ale bardzo dobry do OC aby było mało stopni :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beka Opublikowano 22 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2007 Określ co to znaczy tani ;) 50 ? 200 ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajak28 Opublikowano 22 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2007 Z tańszych a dobrych Pentagram HP-100 AlCu Lite Freezone ;]. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M.G Opublikowano 22 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2007 tani to znaczy do 70 zł :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robowsky Opublikowano 22 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2007 Pentagram HP-100 AlCu Lite Freezone , jest tańszy i nieco lepszy od AC Freezera :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aldam Opublikowano 23 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2007 (edytowane) Pentagram HP-100 AlCu Lite Freezone , jest tańszy i nieco lepszy od AC Freezera :PA ja miałem tego Pentagrama i powiem szczerze , że mi nie przypadł do gustu. Kiepsko wykonany, nawet podmuch powietrza z wentyla wprawia blaszki w wibracje, co powoduje, że zaczynają dzwonić. Lepsze wrażenie zrobił na mnie AC freezer(60zł) i Alpine 7(30zł) Edytowane 23 Października 2007 przez aldam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajak28 Opublikowano 23 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2007 Ja tam mam Pentagrama HP-100 AlCu Lite Freezone i jest on wydajny jak za ta cenę i wcale głośny jak dla mnie nie jest ;]. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beka Opublikowano 23 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2007 na LGA lepiej IMO Freezera, HP-100 ma tam słaby docisk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajak28 Opublikowano 23 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2007 na LGA lepiej IMO Freezera, HP-100 ma tam słaby docisk Zależy od sztuki :>. Mój ma dobry, bo testowałem, ale może coś z tymi nowymi jest nie tak :D. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M.G Opublikowano 23 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2007 Czy te radiatory są dobre ? I Jaki byście wybrali ? http://www.allegro.pl/item256986829__arcti...owy_z_pwm_.html http://www.allegro.pl/item259735707_promoc..._4_soc_478.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beka Opublikowano 23 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2007 Freezer 7 jest OK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...