Kirk42 Opublikowano 22 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2007 Witam! Mialem zainstalowany na komputerze system windows XP, jednak usunałem go usuwając WSZYSTKIE partycje i tworząc je na nowo. Nowe partycje sformatowalem i zainstalowalem windowsa 2000 prof Sp4, teraz przy wlaczenie komputera pojawia mi sie ekran jaki system chce wybrac czy xp czy 2000, czyli tak jakbym mial zainstalowane 2 systemy, a mam jeden, co zrobic? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 22 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2007 c:\boot.ini http://forum.purepc.pl/index.php?act=Search&f=34 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zibo Opublikowano 22 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2007 (edytowane) Prawym na mój komputer i właściwości. Następnie karta zaawansowane i na dole tam gdzie pisze Uruchamianie i Odzyskiwanie kliknij ustawienia. Teraz przycisk edytuj (do góry z prawej) i na dole usuń cały wpis z windowsem XP, a zostaw ten z 2000. Edytowane 22 Października 2007 przez Zibo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...