Nozyk Opublikowano 22 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2007 Witam moj problem to sterowniki do tego systemu aby wykrywal odtwarzacz mp4 a dokladniej digital mp4 E70 (MPower). Nie mam sterownikow na plytce a nawet jeslibym mial to sa tam tylko do win 98/95/Me. Przed zmiana systemu (Win XP PRO SP2) dzialalo wszystko dobrze a w tym jest z tym problem nie pomagaja nawet stery do usb pod win xp:/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 22 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2007 Podaj dokładną wersję systemu bo to co jest w tytule nie istnieje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nozyk Opublikowano 22 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2007 wykrywa mi jako microsoft Windows XP Professional Wersja 2002 SP2 ale to jest Corporate Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 22 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2007 Nie ma czegos takiego jak Windows Corporate. To jest najzwyklejszy XP Professional i nie rózni sie niczym poza licencją i tym ze uzytkownik domowy nie ma mozliwosci go legalnie kupic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nozyk Opublikowano 22 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2007 No ok to jest zwykly Pro wiec dlatego mam takie problemy z USB do tego odtwarzacza? lub co musze zrobic aby normalnie funkcjonowalo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
inny Opublikowano 23 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2007 kup orginalny system Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 23 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2007 Poinstalowałeś wszystkie sterowniki do płyty głównej?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...