bah Opublikowano 22 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2007 czesc, moj dylemat polega na tym ze mam w domu 2 kompy stacjonarne podlaczone do rutera z modemem (microcom ad2656) kilka dni temu zakupilem sobie laptopa i chcialem teraz stworzyc siec wifi w domu w ten sosob aby nie ruszac kompow, czyli zeby dolaczyc do routera tylko ap i zeby sialo mi po calej chacie, czy cos takiego jest mozliwe? jezeli tak to czy to> http://allegro.pl/item254660648_ovislink_w...niej_od_ss.html <mi wystarczy? jezeli nie to poradzcie jaki ap(czy moze cos innego?) mam kupic bo jak poszedlem do serwisu komputerowego to mi powiedzieli ze nie ma czegos takiego jak access point -_-' Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PartyBOY Opublikowano 22 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2007 (edytowane) Jest możliwe, ten Ovislink to dobry wybór, ale... .... za niewiele więcej możesz kupić jakiś router z AP pod Tomato (patrz przyklejony teamt). Wtedy obecny router wykorzystałbyś jako "sam modem" i do niego podłączył jakiegoś Linksysa z Tomato :) Edytowane 22 Października 2007 przez PartyBOY Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lgolebio Opublikowano 23 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2007 Właściwie to Ovislinków wogóle nie opłaca się kupować, jeszcze do tego appro płatne....pfff...to ja dopłacam kilkanaście złotych i mam za darmo to czego appro w 70% nie ma. Kupowanie Ovisów to pomyłka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...