Cooler Opublikowano 22 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2007 witam mam zamiar w najbliższym czasie założyć sklep internetowy głównie z oryginalnymi ciuszkami oraz obuwiem damsko męskim nie koniecznie oryginalnym,i tu moja prośba ma ktoś może jakieś pomysły na oryginalną nazwę ??? :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 22 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2007 Było już chyba coś takiego ;) Zapytaj Caleb'a, on tu jest od haseł itp :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xacti Opublikowano 22 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2007 Moze Clothex? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cooler Opublikowano 22 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2007 Moze Clothex? :rolleyes: nie jest źle ale prosze dalej podawać :P chodziło mnie głównie o nazwę nie bezpośrednio podchodzącą pod ubrania np(bucior,ciuszek,trep,kozak itd itd) tylko coś bardziej oryginalnego dzisiaj chodzi mi po głowie utworzenie coś z wyrazów : fashion,style,top,moda,ale w sumie i tak licze na Waszą pomoc :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlodass Opublikowano 22 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2007 ostatnio na tvn24 było o nazwach dla firm i najlepiej przyjmuja sie nazwy dziewięcioliterowe np coca-cola (myslnik tez policzyli ;]), microsoft itp itd więc celuj własnie w nazwe 9literowa ;d Mówili też o jakiejś firmie zajmującej się wymyślaniem nazw 9literowych i tylko takich, ale nazwy nie zapamiętałem :P imo clothex smierdzi mi odzieżą niekoniecznie fajną, w ogóle wszystkie nazwy kończące się na ex jakoś mi nie podchodzą.. a propozycji nie mam żadnej ;D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thermalfake Opublikowano 22 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2007 extra-wear Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzechuk Opublikowano 22 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2007 odpady_u_zdzicha albo zacerowane.pl moim zdaniem nazwa to tylko czesc sukcesu, bo nawet najgorsza mozna niezle wypromowac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaszaWspraju Opublikowano 22 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2007 BeWear.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FastlY Opublikowano 23 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2007 stylish.gov.pl/org/com/pl/net/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cooler Opublikowano 23 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2007 jakieś inne propozycje ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xacti Opublikowano 23 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2007 Super-Style ? :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 23 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2007 Za tydzień przyjdziesz by ktoś zrobił layout sklepu? A za 3 tygodnie by ktoś zagadał z hurtowniami? wy ty fy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xacti Opublikowano 23 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2007 (edytowane) Za tydzień przyjdziesz by ktoś zrobił layout sklepu? A za 3 tygodnie by ktoś zagadał z hurtowniami? wy ty fy A myslisz, ze kazdy potrafi sam zrobic? Jak nie to przychodzi by ktos zrobil, placi i ma ;) Edytowane 23 Października 2007 przez xacti Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cooler Opublikowano 23 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2007 Za tydzień przyjdziesz by ktoś zrobił layout sklepu? A za 3 tygodnie by ktoś zagadał z hurtowniami? wy ty fy wszystko już mam przygotowane,mam dostępn do takich cen jakich ty w życiu nie będzie miał,tylko chodzi mi dokładnie o nazwę Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 23 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2007 (edytowane) Hmm no ciekawe, ciekawe zobaczymy co wpadnie do głowy :> Ale już wypiłem 4 Żubry :D ... fashion,style,top,moda,ale w sumie i tak licze na Waszą pomoc :D Polisz: Ubieralnia Ciucholand (;]) ProModa Modna Szafa (hehe) Extra Wdzianko (dobra - zbyty ;]) Englisz: Wear House Fashion House Cloth Center (C&C*) - brzmi gut Fashion & Style Jako że jesteś sprzedawcą, a nie producentem to nazwa twojego sklepu musi sie yako tako kojarzyć z ubraniami - więc nazwy własne i odjechane bym z miejsca odrzucił. Jako że zyjemu w UE i jezyk Szekspira jest badzo pouplarny, modny i elo - pro to stawiał bym na nazwę właśnie po ang. * Nie mylic z Command % Conquer :D Edytowane 23 Października 2007 przez Caleb Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cooler Opublikowano 23 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2007 Caleb bardzo dziękuje :P fajne nazwy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 23 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2007 Nie ma sprawy, mam nadzieje ze cos wybierzesz - jezeli nie to pomyslimy nad czyms innym :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PC_Speaker Opublikowano 23 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2007 a) jak w reklamie Lion'a - nazwy 9cio literowe, niepoparte żadnymi badaniami :twisted: B) j.w - patrz Play - jak chodzi o relację z TVN'u o chwytliwych nazwach, niekoniecznie polskojęzycznych. c) C&C by stykło z tych od Caleba. Chyba najlepsza do wpisywania tylko jak z pozycjonowaniem? Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cooler Opublikowano 23 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2007 ja coś takiego wymyśliłem ale cholera nie podoba mi się za bardzo Touch Style Travel and Fashion Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaxxL Opublikowano 23 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2007 wearandgo.pl | ang rozloze dla ulatwienia wear and go Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cooler Opublikowano 23 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2007 wearandgo.pl | ang rozloze dla ulatwienia wear and go fajne fajne a InterStyle ??? :razz: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 23 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2007 (edytowane) fajne fajne a InterStyle ??? :razz: Inter z samej nazwy nie pasuje bo powszechnie przyjmuje sie ze slowo inter oznacza grzebanie kogos/czegos - looknij do slownika :> Panowie jak już łączymy słowa z języka ang. to z sensem bo wychodza głupotki :D Jest jeszcze wielce wymowne słowo Confection np: Young Confection, ale brzmi juz bardziej jak nazwa sklepu z bardziej renomowana odzieza ... Ahh jak moge cos poradzic, to zaklinam Cie Cooler nie brnijmy w terminologie ktora nijak ma sie do asortymentu sklepu, bo to bez sensu ;] najlepsze nazwy to proste wpadajace w oko/ucho dzieki czemu sa latwe do zapamietania dajmy na to: Epicentrum - dobre na sk8 shop ale nie na sklep z "normalna" odzieżą :> Edytowane 23 Października 2007 przez Caleb Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cooler Opublikowano 23 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2007 dokładnie za długie nazwy również nie podobają mi sie ale każdy pomysł jest wart uwagi bo w końcu na coś ciekawego się trafi :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 23 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2007 Englisz: Fashion House http://www.google.pl/search?hl=pl&q=Fa...&lr=lang_pl Już chyba jest polski odpowiednik. Cooler złotko. I po co był ten tekst o cenach ubrań :lol2: :lol2: . Skąd wiesz gdzie kupuje, od kogo i za ile? Nie wyjeżdżaj mi z takimi tekstami, prosze no ja Ciebie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 23 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2007 http://www.google.pl/search?hl=pl&q=Fa...&lr=lang_pl Już chyba jest polski odpowiednik. Na to wyglada, ale zareczam ze pomysly lecialy bezpośrednim transferem z banki ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tukamon Opublikowano 23 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2007 uberclothz.com / pwnclothz.com uwear.pl WhatYouWearIsWhatTheySee.com wszystko zalezy w jaka grupe wiekowa celujecie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cooler Opublikowano 24 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2007 (edytowane) a ja prosze no ja ciebie nie wkręcaj mi tutaj że będe się chciał o wszystko pytać :mur: to może Style Life ?? :-P Edytowane 24 Października 2007 przez Cooler Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apo5 Opublikowano 24 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2007 A może TrendiFriendi. T&F Sp. z.o.o Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 24 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2007 wearhouse imho de best ew. mamkozackądomenę.com ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tobi_ Opublikowano 24 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2007 Powinieneś był zacząć od tego jaka jest grupa docelowa i rynek. I o jakich domenach mowa? .pl? .com? Innych? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...