Wofek Opublikowano 4 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2002 Na stronie http://www.overmod.silesianet.pl znajdziesz szczegóły !!! Podobną są certyfikowane WHQL !!! Nic tylko ściągać ! 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas Opublikowano 4 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2002 Sciagnalem je z tweakersalysum.com. Jest klopot z wybieraniem poszczegolnych opcji z menu Direct3D i OpenGL, tzn. nie pojawia sie rozwijana lista, poza tym sa drobne klopoty z zapisaniem ustawien na powyzszych zakladkach. Ale z tym juz sobie poradzilem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jackk Opublikowano 4 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2002 A jak z wydajnością zwiększa się dużo? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrux Opublikowano 4 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2002 Wlasnie mam ten sam problem ale tylko z Direct3D... nie otwoeraja sie zakladki. Jak to zmienic??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas Opublikowano 4 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2002 Na GF2 MX raczej o wydajnosci nie ma co pisac, bo te detonatory zostaly zrobione pod nowsze karty. Wydajnosc na moim sprzecie (patrz: podpis) jest identyczna (moze o kilka promili wieksza), jak przy starszych wersjach. 3DMark2001 - 800x600x32 - DirectX 8.0a+DirectX BDA: - 2520 okt - v. 7.58 - 2560 pkt - v. 27.50 - 2590 pkt - v. 29.42 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wofek Opublikowano 5 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2002 Mi wynik na tym co poniżej wzrósł z 5300 na 5450 ! Ekstra i tak wogóle płynniej chodzi ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas Opublikowano 5 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2002 Wlasnie wyrzucilem ta wersje. Gry jednak nie chodza najlepiej. Zdarzaja sie przycinki. Znowu mam 7.58 (i chyba tej wersji zadna inna nie pobije). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hendel Opublikowano 5 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2002 Wlasnie wyrzucilem ta wersje. Gry jednak nie chodza najlepiej. Zdarzaja sie przycinki. Znowu mam 7.58 (i chyba tej wersji zadna inna nie pobije). Tez am GF2mx i umnie najlepsze sa den. 27.20, i moim zdaniem one sa najlepsze do tej karty Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 5 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2002 Tez am GF2mx i umnie najlepsze sa den. 27.20, i moim zdaniem one sa najlepsze do tej karty Tak niestety nie mozna powiedziec, ze konkretne sa najlepsze do danej karty. Bo na roznych kompach roznie jest... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas Opublikowano 5 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2002 Tak niestety nie mozna powiedziec, ze konkretne sa najlepsze do danej karty. Bo na roznych kompach roznie jest... No wlasnie. Ta sama wersja sterownikow na jednym sprawuje sie bardzo dobrze, na innych kiepsko. Trzeba samemu testowac, sprawdzac az sie znajdzie odpowiednie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hendel Opublikowano 7 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2002 Chociaz te nowsze sa wlasciwie prawie zawsze lepsze, szczegolnie te od 2x.xxx Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuri Opublikowano 7 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2002 jak się przesiadłem z 28.32 na 29.42 to wynik w 3dmark2001se podskoczył z 7300 do 7570 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wofek Opublikowano 7 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2002 A nie mówiłem, że są lepsze !!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RyPeR Opublikowano 8 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2002 Ja mam 29.40 i wg mnie sa najlepsze (tzn u mnie najlepiej sie sprawuja) i polecam je wszystkim ktorzy maja xp Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Toadie Opublikowano 22 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2002 Na stronie http://www.overmod.silesianet.pl znajdziesz szczegóły !!! Podobną są certyfikowane WHQL !!! Nic tylko ściągać ! 8) Co to wlasciwie jest WHQL. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas Opublikowano 22 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2002 Co to wlasciwie jest WHQL.Windows Hardware Quality Labs, czyli laboratoria jakosci (Microsoftu) Url: http://www.microsoft.com/hcl/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
over1 Opublikowano 22 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2002 Czy ja wiem że te stery są lepsze.A co do zmieniania opcji w opengl i direct x strzałką w dół lub górę można zmienić opcję. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arturnow Opublikowano 22 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2002 u mnie żadnych problemó, jak zawsze :roll: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 22 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2002 Na stronie http://www.overmod.silesianet.pl znajdziesz szczegóły !!! Podobną są certyfikowane WHQL !!! Nic tylko ściągać ! 8) Ehh, na razie po dobroci proszę, aby nie zamieszczać takich newsów... Jeżeli redaktor reklamuje swoją stronę na konkurencyjnym forum uważam, że jest to trochę nie w porządku... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wofek Opublikowano 22 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2002 Na stronie http://www.overmod.silesianet.pl znajdziesz szczegóły !!! Podobną są certyfikowane WHQL !!! Nic tylko ściągać ! 8) Ehh, na razie po dobroci proszę, aby nie zamieszczać takich newsów... Jeżeli redaktor reklamuje swoją stronę na konkurencyjnym forum uważam, że jest to trochę nie w porządku... Lisek zobacz sobie kiedy ja tego posta zamieściłem ! Ktoś grzebał po archiwum i go wygrzebał ! Nawet adres stony się zmienił z www.overmod.silesianet.pl na http://overmod.free.komrel.net :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 22 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2002 Lisek zobacz sobie kiedy ja tego posta zamieściłem ! Ktoś grzebał po archiwum i go wygrzebał ! Nawet adres stony się zmienił z www.overmod.silesianet.pl na http://overmod.free.komrel.net :twisted: Mimo wszystko uważam, że jest to nie w porządku... to bylo niecaly miesiac temu, chyba nie tak dawno? W każdym razie proszę Cie, a także innych redaktorow o nie wycinanie mi takich numerow :) Bo wtedy ja bede musial posty wycinac :// Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wyczek Opublikowano 22 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2002 Te detki sa kipne, bo nie dziala na nich Baldurs Gate 2. Juz kolejny raz mam porblemy ze driverami WHQL. Wszystkie inne dzialaly pod kazdym wzgledem dobrze ... 8O. Moze gram w "zle" gry 8O ale WHQL dla mnie oznacza: beda klopoty :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Holman Opublikowano 22 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2002 Ja mam 29.40 i wg mnie sa najlepsze (tzn u mnie najlepiej sie sprawuja) i polecam je wszystkim ktorzy maja xp a u mnie 29.42 sa lepsze od .40 :P, panowie to wszystko trzeba samemu testowac a nie sie przekrzykiwac co lepsze, no chyba ze ktos nie umie albo mu sie nie chce :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 26 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2002 U mnie Detki 29.42 WHQL sa najszybsze ze wszystkich. 3DMark2001 SE default test daje wynik 2942 punkty. Konfig w podpisie... Niezle. Moze w koncu dojade do 3000 punktow na tej karcie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Interloper Opublikowano 26 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2002 U mnie na tych dętkach Flashpoiint chwyta zwiechę a co gorsza po zainstalowaniu starych dalej sie wieszał skończyło się na tym że od nowa instalowałem winshita. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...