Willow Opublikowano 8 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2003 Witam. Czy serwis tweak.pl działa jako team w jakimś projekcie typu @Home? Śledze ile to extra mocy ludziska wyciskają z maszyn i to wszystko sie marnuje na jakieś 3dMarki :). Więc może się gdzieś podłączyć jako silna ekipa? Np. www.ocworkbench.com działają w projekcie www.distributedfolding.org, przy 200 userach są 10 drużyną w rankingu. W całym projekcie działa tylko 6 Polaków. Pozdrawiam Krzysztof Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R4DOS Opublikowano 8 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2003 http://tweak.pl/artykul/dzial_team Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwiN Opublikowano 8 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2003 Zainstalowałem ten programik, ściągłem porcje danych i nie wiem jak rozpocząć liczenie, pisze "Primary task is executing" :? Możecie mnie oświecić :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuChyY Opublikowano 8 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2003 Ja sie na to pisze. Jesli oczywiscie bedzie troche chetnych :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmo Opublikowano 8 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2003 Ja mam przeliczone 68 unitow, i licze nadal, mozecie na mnie liczyc :) hehe ps. seti Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Naquim Opublikowano 8 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2003 Ja juz kilka jednostek przeliczyłem, ale ostatnio przestalem sie w to bawic bo za duzo pamieci i procka to wykorzystuje (obliczenie jednej jednostki zajmuje mi jakies 30 do 60 godz). Moj sprzet to juz zlom i zabytek w ciagu 2 tygodni bende mial nowy to wtedy moge sie w to bawic :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wu Opublikowano 9 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2003 Witam. Czy serwis tweak.pl działa jako team w jakimś projekcie typu @Home? Śledze ile to extra mocy ludziska wyciskają z maszyn i to wszystko sie marnuje na jakieś 3dMarki :). Więc może się gdzieś podłączyć jako silna ekipa? Np. www.ocworkbench.com działają w projekcie www.distributedfolding.org, przy 200 userach są 10 drużyną w rankingu. W całym projekcie działa tylko 6 Polaków. Pozdrawiam Krzysztof Może mnie ktoś oświecić, co tak naprawdę liczy ten program ? Wiem że jakieś symulacje chemiczne ale chciałbym wiedzieć czemu to będzie służyć... :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macialek Opublikowano 12 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2003 To i ja dolacze moja moc ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaveBlade Opublikowano 12 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2003 ja tesh.....!!!!!!!! NIECH MOC BEDZIE Z NAMI !!!!!!!11 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil>>> Opublikowano 13 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2003 Możecie liczyć na mnie. Niech moc będzie z wami...... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Khunu Opublikowano 13 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2003 Ja bym liczył jakbym miał stałe. Próbuję załatwić od jakiegoś czasu, ale mało kto mieszka w takiej dziurze jak ja... Tutaj każdy mów że AXP 1700+ wykręcę na max 2000+ i to przy dobrym chłodzeniu. Ludzie to lamerzy, którzy czytają KŚ, w którym na każdej strobie pisze, co to jest klawiatura... Ręce mi już opadają ale próbuję ich nawracać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaveBlade Opublikowano 13 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2003 Ja bym liczył jakbym miał stałe. Próbuję załatwić od jakiegoś czasu, ale mało kto mieszka w takiej dziurze jak ja... Tutaj każdy mów że AXP 1700+ wykręcę na max 2000+ i to przy dobrym chłodzeniu. Ludzie to lamerzy, którzy czytają KŚ, w którym na każdej strobie pisze, co to jest klawiatura... Ręce mi już opadają ale próbuję ich nawracać. najpierw napisz Biblie i Ewangelię a dopiero później bierz się do nawracania.... Jush 5h i 20 min Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brzoza Opublikowano 13 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2003 No to jest ten team zrobiony czy kazdy narazie liczy dla kogos innego? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M79 Opublikowano 13 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2003 policzcie lepiej united devices (przeliczenia dla leku na raka) team tweak.pl jest na bardzo dobrej pozycji (a licza np tez duuuuze firmy) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacieX Opublikowano 13 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2003 wchodze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...