Skocz do zawartości
Willow

A może zrobimy jakiś Team?

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

Czy serwis tweak.pl działa jako team w jakimś projekcie typu @Home?

Śledze ile to extra mocy ludziska wyciskają z maszyn i to wszystko sie marnuje na jakieś 3dMarki :).

Więc może się gdzieś podłączyć jako silna ekipa?

Np. www.ocworkbench.com działają w projekcie

www.distributedfolding.org, przy 200 userach są 10 drużyną w rankingu.

W całym projekcie działa tylko 6 Polaków.

Pozdrawiam

Krzysztof

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja juz kilka jednostek przeliczyłem, ale ostatnio przestalem sie w to bawic bo za duzo pamieci i procka to wykorzystuje (obliczenie jednej jednostki zajmuje mi jakies 30 do 60 godz). Moj sprzet to juz zlom i zabytek w ciagu 2 tygodni bende mial nowy to wtedy moge sie w to bawic :twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam.

Czy serwis tweak.pl działa jako team w jakimś projekcie typu @Home?

Śledze ile to extra mocy ludziska wyciskają z maszyn i to wszystko sie marnuje na jakieś 3dMarki :). 

Więc może się gdzieś podłączyć jako silna ekipa?

Np. www.ocworkbench.com działają w projekcie 

www.distributedfolding.org, przy 200 userach są 10 drużyną w rankingu. 

W całym projekcie działa tylko 6 Polaków.

Pozdrawiam

Krzysztof

Może mnie ktoś oświecić, co tak naprawdę liczy ten program ? Wiem że jakieś symulacje chemiczne ale chciałbym wiedzieć czemu to będzie służyć... :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja bym liczył jakbym miał stałe. Próbuję załatwić od jakiegoś czasu, ale mało kto mieszka w takiej dziurze jak ja... Tutaj każdy mów że AXP 1700+ wykręcę na max 2000+ i to przy dobrym chłodzeniu. Ludzie to lamerzy, którzy czytają KŚ, w którym na każdej strobie pisze, co to jest klawiatura... Ręce mi już opadają ale próbuję ich nawracać.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja bym liczył jakbym miał stałe. Próbuję załatwić od jakiegoś czasu, ale mało kto mieszka w takiej dziurze jak ja... Tutaj każdy mów że AXP 1700+ wykręcę na max 2000+ i to przy dobrym chłodzeniu. Ludzie to lamerzy, którzy czytają KŚ, w którym na każdej strobie pisze, co to jest klawiatura... Ręce mi już opadają ale próbuję ich nawracać.

najpierw napisz Biblie i Ewangelię a dopiero później bierz się do nawracania....

Jush 5h i 20 min

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi