SlaY3R Opublikowano 23 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2007 Witam wlasnie przyszedl mi z servisu laptop Acer napisali ze wymienili wadliwa plyte glowna no to okej podlaczam go wciskam power ale monitor caly czarny ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCat Opublikowano 23 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2007 to jest szansa że tylko źle podłączyli (lub zapomnieli podłączyć) monitor. Nie wiem czy poradzić Ci " rozkręć i sprawdź" czy " spowrotem do serwisu" :-( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaY3R Opublikowano 23 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2007 (edytowane) pajace tam siedza w ogolo zle skrecili odbudowe przedtem to sie przynajmniej wlaczal tyle ze nie chodzila klawiatura i touchpad a teraz monitor ;/ widze ciemnosc... podpinalem laptoka do monitora zewnetrznego i to samo ... Edytowane 23 Października 2007 przez SlaY3R Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCat Opublikowano 23 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2007 może poprostu gdzieś taśma z monitora nie siedzi w gnieździe czy coś w tym stylu. Jeżeli nie ma jakichs plomb gwarancyjnych czy czegoś to bym go otwierał bo w serwisie to znow poczekasz na to. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaY3R Opublikowano 24 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2007 wyczytalem gdzies na forum ze mozliwe jest ze dysk jest zle podlaczony bo w sumie wlaczam wszystko gra slychac jak prcuje, naped sie wysuwa tylko monitor tak jakby byl odlaczony... i tez ktos napisal ze jest jakis przycisk odpoiwadajacy za wlaczanie i wylaczanie matrycy jest to Fn + ... coś i nie wiem wlasnie + co, moze ktos z was wie to plz ... bo mozliwe ze jest tylko matryca wylaczona a jak nie to jutro ide do znajomego co powienien wiedziec o co chodzii go rozkreci i zobaczy .... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...