rast20 Opublikowano 23 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2007 WItam. Jestem nowym uzytkownikiem. za kilka dni rozpoczaynam prace w DELL. Pytanie do was: gdzie znalezc lub czy sa ksiazki na temat budowy, anatomii czy wnetrza fizycznego laptopow? chodzi mi o zdjecia, schematy, opisy itp. a moze ktes z was pracuje w podobnej firmie bezposrednio przy laptopach? Z gory dzieki za odpowiedzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCat Opublikowano 23 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2007 mój kolega ze studiów pracuje w toshibie i mówił że toshiba zaopatruje ich we wszystkie potrzebne schematy. Inny kolega pracuje w typowym serwisie i mówi że główne źródło to internet - coś znajdziesz, coś kupisz a dodatkowo jest kilka naprawde konkretnych zagranicznych for gdzie ludzie mają pojęcie i chętnie pomagają. Z książek raczej nie dowiesz sie niczego co już wiesz (zakładając że swoje wiesz skoro masz taką pracę). Jeżeli już to raczej nie po polsku i są raczej ciężko dostępne. Widziałem kiedyś tego trochę na niemieckim i angielskim ebayu, ale nie znalazłem nic konkretnego wtedy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwy05 Opublikowano 24 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2007 sporo firm udostepnia na swoich stronach instrukcje rozbierania swoich maszyn np.hp takze dell wiec moze wybierz sobie jakis laptop i poscagaj wszystkie manuale do niego tak przykladowo moze nie bedzie to bardzo zaawansowane grzebanie we wnetrznosciach ale jakis podglad na to zawsze bedzie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rast20 Opublikowano 24 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2007 THKS. rzeczywiscie najwiecej odnosnie naszego ojczystego jezyka jest na stronach producentow. A moze ktos rozlozyl swojego na atomy i chcialby to opisac... Pozdr rast20 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietia(lania) Opublikowano 25 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2007 bylo szukaj , juz nei jesten rozbieral laptopa i opisy byle bardzo milusie :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baxxxio Opublikowano 25 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2007 www.eserviceinfo.com tam znajdziesz pelno manualow serwisowych. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...