Morel123 Opublikowano 8 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2003 podobno mozna wyemulowac pixela 2.0 na gf4ti, sciagnlem program 3d analizer, w ktorym mozna takze podobno emulowac pixela na gf 2mx. Robie niby wszystko dobrze, nature w fururemarku jest normalnie enable, sie wgrywa i zonk... wyskakuje blad ze cos mu niby z vertexem nie pasuje. Czy ktos wie co zrobic zeby to dzialalo ??, czy ktos to juz zrobil ?? pls hlp & thx Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Major Zadek Opublikowano 8 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2003 Skoro już o tym mowa, to jaka jest kolejność działań, bo mnie nie udało się tego uruchomić :oops: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 8 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2003 to jakas bzdura w ogule po co wlaczac to ja to bedzie musial liczyc procesor i bedzie tragicznie wolno :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morel123 Opublikowano 8 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2003 procesor czy nie ale uruchomic zawsze chociaz na chwile warto, ja prosze o pomoc, a nie glupi komentarz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 8 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2003 Ale podejrzewam, ze bedzie taki sam efekt jak emulacja PS na gf2mx. Czyli zamiast pieknych efektow pixel shaderow beda czarne plamy :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sheep Opublikowano 8 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2003 no dobra. a moze ktos dac linka? sprobowac nigdy nie zaszkodzi..... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 8 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2003 Z tego co mi wiadomo to ten programik potrafi wyemulować jak narazie pixel shadery z Dx8.1. Pixel shader'ów z Dx9 jeszcze nie potrafi. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 8 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2003 No wlasnie w opisie readme.txt tego programu wnioskuje, ze emuluje PS 2.0 czyli efekty zawarte w dx 9.0 sie rozumie. Tylko jak to zrobic ? I po co to robic ? :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sheep Opublikowano 8 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2003 no mam juz ten program ale jak to zrobic???/ ps czy to tylko dziala na 3d marku czy we wszystkich grach i programach testujacych? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morel123 Opublikowano 8 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2003 no podobno ma dzialac wszedzie, ale jak to zrobic ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 8 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2003 Co to za program i skad go sciagnac.. ? Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morel123 Opublikowano 9 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2003 poszukaj w dziale "3dmark03 same wyniki" tam gdzies byl link, ja juz nie pamietam, a w historii tez nie mam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hajmon3 Opublikowano 9 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2003 a ja sie popisze bo juz dawno tego nie robilem. :wink: Ja mam pixel shadery 2.0 a wy nie :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Major Zadek Opublikowano 9 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2003 a ja sie popisze bo juz dawno tego nie robilem. :wink: Ja mam pixel shadery 2.0 a wy nie :lol: Raczej 1,4 :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 9 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2003 a ja sie popisze bo juz dawno tego nie robilem. :wink: Ja mam pixel shadery 2.0 a wy nie :lol: Raczej 1,4 :P Oj raczej ma 2.0 :) Przecież to radek 9500. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Major Zadek Opublikowano 9 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2003 Wydawało mi się, że 2,0 ma tylko FX - ale nie chce mi się sprawdzać dokładnie. UPDATE: Sprawdziłem i cofam posta - popie*****ły mi się już te numerki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goram Opublikowano 9 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2003 Ludzie jak z tego progsa korzystac ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morel123 Opublikowano 9 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2003 Wydawało mi się, że 2,0 ma tylko FX - ale nie chce mi się sprawdzać dokładnie. UPDATE: Sprawdziłem i cofam posta - popie*****ły mi się już te numerki. heh a no rzeczywiscie :) r9500, 9700 i FX :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 10 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2003 sprawdzilem 3danalizerem. zaznaczylem co sie dalo i 3dmark03... lajt. pokazala sie plansza z 4testem i blad. cos z vertex shaderem. nie idzie. teraz probuje opcje 'force ps1.1' zobacze, czy to cos da update: nic nie dalo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sheep Opublikowano 10 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2003 ja sie bawilem z 3dsmarkiem , mafia i nic!!!!!!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...